Massagestol

Sitter just nu i massagestolen och njuter, så härligt. Blir nog att jag stannar hemma imorgon för mår verkligen inte bra. Så får hoppas att jag blir frisk fort, har köpt kan yang och grejjer :) färgar ögonbrynen samtidigt, det är så värt ! Särskilt på vintern när man blir blek så tycker iallafall att jag tycker att det är snyggt att ha markerade ögonbryn :)


7 sanningar om mig

- jag är 169 cm
- jag vill ha brunt hår
- jag går på Ebba Petterssons privatskola
- jag älskar att resa
- aruba och guadeloupe är två utav de bästa ställena jag rest till
- jag vill pierca naveln och skaffa två hål till i öronen
- jag är sockerberoende


Love and other drugs

Ligger just nu i soffan och har fixat rösti, te och yoghurt och satt på love and other drugs. Mys ! Hoppar över dansen eftersom att det ändå är tävlingscoachning och jag kommer inte tävla mer denna terminen. Men bloggar när filmen är slut , puss !


Påväg hem

Går mot hållplatsen just nu. Slutade 25 mon tidigare vilket är hur skönt som helst. Har börjat få ont i halsen så ingen träning idag. Måste plugga också:/ men bloggar nog mer när jag kommer hem. Puss !


Skolan

Sitter just bu i skolan och väntar på att börja. Igår var vi ju först hos läkaren som tejpade mitt ben med tejp som ska sitta i 4-5 dagar. Sen drog vi till torget och köpte två tröjor och beställde ett par skor som jag kan ha med inläggen(så jag slipper ha läkningsskorna). Så det blir säkert bra :) men jag börjar strax, uppdaterar sen , puss


Nobelfest

I år 8 på vår skola(ebba pettersson)så ska/får alla gå på en kallad nobelfest. Man kan vinna pris i litteratur då man ska skriva en novell baserat på ett tema, och ett i matte då man ska komma på bästa lösningarna på en uppgift. Så hela denna terminen har alla tjejer sprungit runt och frågat har du köpt klänning, skor osv. Jag tyckte det skulle bli kul när jag var liten, såg verkligen fram emot det men nu känns det liksom uttjatat. Jag har ju hittat en klänning från twist and tango men aa det e som det e. Får ju ledigt en dag :)


Dagens outfit

Tröja- Gina tricot
Linne- new body
Byxor- Marc Lauge
+ läknings skorna och troligen REA jackan
Sminkningen och håret , ganska simpelt

 


Måndag

Idag är det måndag, vilket betyder att jag har studiedag ^^ var ju i skolan i lördags så då fick vi studiedag idag. Så att jag och mamma ska ut på stan och börja köpa julklappar, sedan blir det säkert lite kläder och sånt kul också :) sedan i eftermiddag ska jag till sjukgymnasten och efter det får jag reda på om jag kan vara med på avslutningen eller inte (hoppas, hoppas, hoppas). La till lite grejer på önskelistan igår det var därför den inte kom upp. Men ska försöka få upp den sen. Får min dator i veckan också så då blir det lite ändring och sånt kul :) nån som var lite rädd att strömmen skulle gå igår ? Jag var det iallafall, känns inte så säkert att ha en skog bakom sig i sådana lägen. Men nu ska jag kolla lite på tv och sedan fixa mig.


Regn + storm = mysdag

Hej bloggen, ligger just nu på min säng, nyduschad och tänker. Blev klar med min önskelista igår så tänkte lägga ut den här sen :) igår hände inte mycket, orkade inte dra ut så låg bara och kollade på tv med en flaska julmust^^ ska torka håret, smörja in mig med body lotion och sätta på kronjuvelerna eller liknande. Ska kolla bloggar också :) men jag skriver upp min önskelista här sen så kanske ni också får lite tips ;) ha det sålänge:)


Diggar bilden ;)


Hemma

Hemma nu efter julbazaren, åkte hem ganska tidigt för jag fick ont i benen. Så tror man att man ska hem så drar folket med en till media markt ( vi köpte filmer vilket var värt det för vi köpte bra filmer; kronjuvelerna, senaste narnia filmen, love and other drugs och sista pirates of the carribean) så hade jag inget att göra så jag målade på mig själv, lät kreativiteten flöda ;) och nu ligger jag med mys kläder i soffan och kollar på narnia. Måste skriva klart min önskelista också. Blev ju ganska bra ;)


Ajj

Jag skrev ju förut "mina läknings skor" så jag tänkte att jag skulle berätta lite om vad som har hänt. Jag är disco dansare, och tävlar i det. På höstlovet fick jag en koreografi där jag skulle hoppa ner i spagat(...) men iallafall så skulle det vara tävling den helgen så fredagen innan tränade jag extra mycket på det för att vara i rätt takt och sånt. Så troligen var jag inte tillräckligt varm när jag tränade på det så jag sträckte båda vaderna och båda bakre lår musklerna (skills...). Så tävlade jag och sparkade och sånt, dock hoppade jag inte ner i spagat. Men det ledde iallafall till muskelbristningar... Så jag har inte tränat sedan dess och går runt i skorna på bilden nedanför så jag inte blir jätte kobent när det läker. Så jag hoppas verkligen att det läker fort så jag kan vara med på avslutningen. Jätte heta skor, i know men det ska tydligen läka snabbare med dom. Vi har typ gjutit sulor så jag nästa vecka kan ha vilka skor jag vill men att det läker bra ändå :)


Lite lagom sen, CHECK !

Sitter just nu i bilen påväg till skolan. Dagen outfit:
Jeans- vila
Vitt linne - h&m
Tröja - vet inte märket men den är köpt på raglady eller catwalk
+ Pelle p jacka och mina läknings skor:)


09.01

Godmorgon alla glada ! Skulle vaknat 7.45 men orkade inte gå upp så gick upp 8.30. Just nu sitter jag framför mitt sminkbord och ska göra i ordning mig. Bilder på dagens outfit kommer troligen i bilen, annars ikväll ;) måste fixa mig nu och sedan äta. Ska vara i skolan tio typ ... Fml. Ha det bra så länge :)


Ojj då...

Hej bloggen. Jag har inte kunnat uppdaterat min blogg (som ni märkt...) för min dator kraschade och idag fick jag en iphone^^ jag ska försöka uppdatera så bra som möjligt nu plus att jag får min dator nästa vecka och då blir det förändringar. Haha uppdaterar imon, då det är jul bazar i skolan. Så jag ska till skolan imon, på en lördag !? Aja hörs imon , godnatt ! :)


RSS 2.0