Ingen bloggning idag tyvärr

Är trött. Gnällig. Grinig. PMSar på allt. Ingen energi alls. Allt är bara skit. Tänker dock inte ta ut min ilska på bloggen utan låter bli att öppna datorn överhuvudtaget idag och somnar nu. Godnatt.


In da school

hej hej alla underbara bloggläsare.
hoppas att mina tips igår hjälpte er. just nu sitter jag i navet och pluggar NO. ganska segt men det är nog snart rast. efter skolan ska jag äta fuking frukt. gaaah dör när jag inte får äta socker... träning ikväll vilket ska bli sjukt skönt. har inte gjort det sen tävlingen så det ska bli kul ! måste återgå till arbetet nu. ttyl <3

Tips på hur man kan göra en discokoreografi

Som ni kanske vet så gör jag mina koreografier helt själv. Jag har även fått frågor om hur jag gör för att ''göra en''.
När jag ska göra en dans till mig själv eller till någon annan så ställer jag alltid dessa frågor till mig ?
- Vilka är mina/denna dansares starka sidor och vilka steg ? (teknik, snabbhet, power osv...)
- Av de starka sidorna - vilken typ av discostil passar då bäst ? (fokus på discorörelser med power, hårdhet osv, eller fokus på teknik med mycket hopp, kickar och lite färre rena discosteg ?)
- Vad för hopp och teknikmoment vill jag ha med i min dans/ i denna dansares dans ?
- Kom på ett fåtal snygga och "egna" kombinationer som visar vem jag är/vem denna dansare är.
Steg 2 blir att svara på dessa frågor, och då svarar jag utifrån mig själv. Så, så här kan det se ut:
Mina starka sidor tycker jag är min vighet, graciösa steg, mina attitydhopp, power o lite sånt. Min stil blir då väldigt snabb och med inslag av attityd och graciösa steg, med många rena discoinslag. De hopp och teknikmoment jag oftast ville ha med var attitydhopp, kickar på golvet, vanliga kickar och attitydsparkar. Andra teknikmoment är spinnar,schasé (stavning :p), pump med överkroppen och lite mer sensuella/kvinnliga rörelser. Stilen på de kombinationer som visar vem jag är,var oftast attitydinspirerade med graciösa inslag.
Så, då har jag svarat på dessa frågor och fått fram en mall/form för hur mitt tävlingsprogram ska se ut. Nästa steg blir då att sprida ut dessa teknikmoment jag vill ha med. Tex:
♦Början - schasé fram, upphopp och attitydhopp
discosteg...
♦Hopp ner i splitt
discosteg....
♦Attitydkickar
discosteg....
♦Trippelpiruett diagonalt, schasé och ett graciöst/sensuellt/kvinnligt steg
rdiscosteg....
♦Kickar
discosteg
♦Spark på golvet
discosteg
♦Avslut
Då har jag fått med allt jag vill ha med, och spridit ut det. Nästa och kanske det sista steget blir då att lägga till passande koreografi där det står discosteg, vilket kan vara allt från vanliga discosteg till karaktärsteg och mina "egna" kombinationer. Därifrån gör man ett passande avslut och tada, du har en koreografi som nu gäller att öva in, ändra om något inte funkar och finslipa ända in i minsta detalj! Eftersom att det blir ni själva som gör denna koreografin så tänk på att ha med stg som ni verkligen gillar och som själllvklart passar in och ser bra ut. För det är verkligen inte kul dansa en koreografi som man själv inte gillar. Hoppas ni nu fick tips :)
jag har själv fått det flesta tipsen ifrån http://zarahedman.blogg.se

frukt....

gaaah va dåligt jag når. sockersugen, hungrig och trött... fan att jag ska vara sockerberoende...
hur är det med er då ?
själv kom jag hem för kanske 20 min sedan. ska strax fixa lite att äta. en grapefrukt och en fucking banan eller nått blir det typ... får typ ryck när jag inte äter så mycket socker som jag brukar... aja ska inte klaga. tror att jag håller denna dieten till fredag för vet inte om jag klarar mer. får se om jag har nån motivation kvar... extra jobbigt att det finns ben & jerry's i kylen och att de bara äter god mat hemma... men nu till något annat. börjar med dans inläggen senare :) ska ta bilder efter att jag ätit bara ;)

ja men jag ska bli bättre

just nu ligger jag nyduschad på min säng. ska smörja in mig och så så att jag blir klar inför den nya tv-serien smash som börjar ikväll. den dåliga bloggningen idag har berott på att jag mår jättedåligt pga. att jag började med dieten idag. är sötsugen hela tidigt och tror att jag håller på att dö för att jag är så sugen. men är man sockerberoende så e man ;) tänkte berätta lite om vad det är för diet och så. den går ut på att jag bara får äta frukt och grönsaker och endast dricka vatten. dett är dock inte för att jag bantar utan ett skolprojekt som gick ut på att man skulle ändra något i sin vardag och då ville jag se hur jag mådde och hur kroppen skulle reagera. så i 7 dagar ska jag då hålla på med detta, wish me god luck ;) men nu ska jag göra mig klar. danstipsen börjar imon ! ttyl<3

Svar på kommentar

fanny :) om Katrineholm:
jag tävlar också, men i guld och har sätt dig några gånger. t.ex. igår, du var verkligen grym. konstigt att du åkte åt så tidigt. iallafall så har jag läst att du gör dina koreografier själva. såg din i katrineholm och den var verkligen hur bra som helst. jag har tröttnat på min och vill göra en egen så undrar om du kanske kunde hjälpa mig med tips och liknande. :)
Gaaah, blir verkligen jätteglad när jag får posetiva kommentarer gällande min dans. särskilt från folk i högre klasser, tack så mycket verkligen ! aa det gör jag, hade tänkt att jag i veckan ska ge tips till discodansare varje dag. imon får ni ett ganska sent tyvärr för är för trött för att göra ett tidsinställt nu... men under veckan kommer det att komma stretchnings tips, hur man gör en koreografi, bra att tänka på osv ;)

för övrigt ska jag sova nu. är så sjukt trött. skola imon vilket suger... börjar på min ''diet/undersökning'' imon men berättar mer om det imon eller nått sånt tror jag. godnatt !

Degig

pappa kom in och väckte mig halv 11. ganska sur på honom för det. iallafall så har jag ätit fruost och kollat igenom lite bloggar. ska fixa mig lite, tänka ut tränings schema, vad jag ska äta nästa vecka(har uppgift att ändra sin vardag så ska bara äta sallad, frukt och dricka vatten) och sedan ska jag tänka ut nya steg till min koreografi. har inte så mycket att säga, men uppdaterar senare. och då har jag förhoppnings vis fått bilderna av joanna !
ttyl<3

Katrineholm

nu sitter jag på min säng, nyduschad och fräsch. tänkte berätta lite om dagen
jag och pappa bodde på elite grand hotels i norrköping. ett ganska mysigt hotell. vi år middag på en pub och somnade kanske 10-halv 11. jag vaknade tjugo i 7 i morse och började fixa mig, hår, smink, accesoarer osv. så åt vi frukost runt 8 och drog ifrån norrköping 20 över ungefär. när vi kom fram så hämtade jag ut min nummerlapp, mötte upp joanna, anna och maria och vi gjorde i ordning det sista. vid halv 11 började disco singeln. jag gick vidare första gången men åkte tyvärr ut precis innan semi. plats vet jag dock ej. det var samma sak med maria och julia. joanna gick iallafall till  final, kom dock inte på pallen men det är grymt bra ändå. hon fick prick och allt. gaaah va grymt! iallfall så lämnade vi katrineholm vid tjugo i 2, stannade tre gånger. haha gick ut i dräkten, sminket och allt i affärerna. haha folks blickar alltså... iallafall så var vi hemma halv 5 ungefär :) tävlingen håller fortfarande på vilket är helt sjukt... men nu ska jag smörja in mig coh lite så. sen äta middag och sedan taggar vi melodifestivalen ;) ttyl (och då ska jag ha försökt få bilder utav joanna) <3

Just nu - elite grand hotels norrköping

Just nu är ja på hotell rummet. Lämnade Göteborg tjugo i två. Pappa och jag insåg att vi skulle vara framme ganska tidigt så vi stannade lite i Linköping och tog en sväng och kollade till bergs slussar (Göta kanal) var ju där i somras och åkte igenom den så att se den nu var ju så konstigt. Gaaaah allt vatten var borta och aa bild nedan... Har iallafall ätit middag nu och ska starta med mina läxor. Duktigt flicka *blink*. Sjukt laddad inför imon, ska ge allt och hoppas att det räcker. Går upp tjugo i sju imon typ så måste sova tidigt. ttyl<3


Packat klart nu!

ligger på min säng nu, helt färdig efter dagen. ska kolla bloggar och sedan däckar jag nog. gick på dansaen förut, gosh va kul det var. är på mycket bättre humör nu också ^^ imon åker jag och pappa upp till norrköping där vi ska tillbringa natten. vi åker 20 över 1 så missar gympan men ändå. vi ska typ bo på nått spa hotell så har med mig bikinin ifall jag blir sugen på att bada t.ex. bubbel pool när jag kommer fram. förlåt också för den dåliga uppdateringen. ska försöka uppdatera bättre i bilen imon. god natt !

Homie

Kom hem strax efter två, slutar egentligen halv 4 men har elevens val i det sista och mina knän är fuckade... Slutade iallafall 20 över 1 vilket är jätte skönt. Ska kolla top model nu, sen blir det packning och lite städning. Får se hur det blir med träningen. ttyl<3


Bedtime

är jättetrött så ska gå och lägga mig nu. ska köra igenom glosorna en sista gång och sedan lovar jag att jag kommer somna dirr. får se hur det blir med uppdateringen imon, ska packa och om jag ska dansa beror helt och hållet på mitt knä. men vi hörs imon !

Franska sucks

har pluggat klart franska och engelska. kan allt mohahaha ;) ligger just nu och smsar med lite människor och kollar bloggar och sånt. borde egentligen packa men har inget ork till det. gör nog det imon. nu ska jag gå upp och äta glass eller nått, isbiten hjälpte inte :( skrev värsta långa inlägget imorse precis när jag vaknat men appen kraschade och jag fick rå ryck och gick upp typ haha. men klockan är halv åtta och har ingen aning om vad jag ska göra. det går ju inga bra program på onsdagar, det suger. men får hitta på nått. ttyl<3

fuck mitt knä

hej alla glada. kom hem för en dryg timme sedan. de sista lektionerna fick vi göra typ vad vi ville så jag jobbade ingenting haha. först satt jag, björn och daniel och typ snackade, sen kom sarah också. sedan spelade jag, sarah, johanna, wilma, ellen och josefine kort och sen slutade vi! ganska chill om du frågar mig. iallafall så hade jag planerat att träna idag men mitt knä har gjort ont hela dagen när jag går så det blir inget med det. buhu har inte tränat på mer än en vecka. ska iallafall försöka träna imon. min första rikstävling ever på lördag också så vill verkligen inte vara skadad till den. nu ska jag plugga lite, kolla bloggar och sånt. ska hämta en isbit också för min tunga är öm som jag vet inte vad. ttyl<3

Let's make a different

och då menar jag gällande dig. utseende, sättet, rutiner... u named it.
jag har ända sedan jag var liten velat förändra mig på olika sätt. klippt mig, bytt klädstil, skola, kompisar osv. i dags läget vill jag färga mitt hår brunt eller platinablont och skaffa tungpiering. haha ni måste ju undra vad det är för en tjejs blogg ni läser för jag har alltid varit en liten och gullig tjej men nu har hon helt plötsligt ändrat sig totalt. det är nathalie det ;) men jag tycker att det är värt det, det är kul också.
-färga håret
-tatuering
-piercing
-klippa sig
-sminka sig på ett annat sätt
- byta klädstil
-byta musik stil
det finns så mycket olika saker att förändra hos en själv. tycker dock att man ska vara helt säker innan man tatuerar sig och/eller piercar sig. det är mycket pengar och ångrar du dig så är det ganska kört, iallafall med tatueringen. så vad väntar du på, alla fantasier och idéer, använd dom och gör dig vacker. så länge du är nöjd kan inget stoppa dig (utom möjligtvis dina föräldra, blir så trött på mina...)


VÅR !

ligger just nu på sängen, top model är slut, jag är slut och nu är det bara att ta på BUS. gaah får flipp på det. vill verkligen börja spraysola istället, håller längre också! iallafall så tyckte jag att det var helt fel tjej som åkte ut ur top model. tyckte klara var sämre isåfall.
jamilla... bara jag som tycker att hon liknar rihanna sjukt mycket ? men tyckte hon var jätte bra så det var synd.
på tal om nått annat, igår snöade det sönder. verkligen hur stora flingor som helst och sådant. så vaknade jag i morse och var beredd på att vårat kära vinterland återvänt, men så var det inte ! det var plus grader så en del hade smält bort och nu är nästan all snö borta (okej, där överdrev jag men det är väldigt lite kvar) man känner också att våren börjar komma för trodde jag skulle svettas ihjäl när jag gick hem idag från skolan. ska fixa tidsinställda nu!

hemmaaa

som jag tror att alla märkt så är jag ganska så beroende av att ha många bokstääääver ;) kom hem runt kvart i 3, slutade 2 ungefär tror jag. ska sätta igång och plugga för hinner inte med det imon. har engelska prov på torsdag och franska förhör. men det går nog snabbt. tycker engelska är ett av de lättare ämnena men franska är, aa svårt... ikväll blir det top model och mys. ska också duscha och fixa mina naglar, det är dags nu. men iallafall så kör jag igång nu så uppdaterar jag sen. see yaa !

GOOOOODMORGOOOOON

skulle egentligen gått hemifrån nu men jag får skjuts av pappa idag ^^
är iallafall klar så ska kolla lite bloggar och vänta på att pappa ska bli klar. slutar 14.10 idag men har fått ont i halsen igen så kanske åker hem tidigare. måste ju vara frisk inför helgen, min första rikstävling ever ^^ tagga! men nu ska jag iallafall göra det sista så drar jag, see yaa

TAGGAD !

ligger just nu på sängen och kollar kläder. är så sjukt taggad inför resan så att jag tror jag dör haha.
ska rensa ut garderoben imon när jag kommer hem hade jag tänkt. massor som är för litet och som jag inte använder så det är ju dags nu för det tar ju bara en massa plats. skriver också en lista på vad jag ska shoppa, haha 6 veckor kvar men ändå. aaaahhh USA here I come ! ;) okej nu lugnar vi ner oss ;) ska fixa lite te, kläder inför imon och sedan lägga mig. var sjukt trött imorse så tror att jag kan behöva det.
det skrevs för typ 50 min sedan, gosh måste lära mig att skriva klart och publicera... ska iallafall sova nu!
vi hörs imon


Hajj

kom hem för en dryg timme sedan
är så sjukt sötsugen, hela tiden ! inte bra...
skoldagen hart varit okej, det var sjukt jobbigt att gå upp 6 i morse, uff...
nu ska jag iallafall plugga lite och sen försöka träna, min lillasyster och hennes kompis har okkuperat rummet... men jag uppdaterar lite senare !

Dag 7 - Nån jag ser upp till

det får bli såhär nu eftersom att bloggningen i veckan blev som den blev
hmm... eftersom att jag ser upp till en hel del människor som blev denna väldigt svår... jag tror jag tar
hon är en väldigt stor insperation för mig eftersom att hon bara är 20 år och redan driver egna företag, är modell, har designat kläder osv. hon är ett typiskt exemplar på att drömmar faktiskt kan gå i uppfyllelse. så henne ser jag upp till jätte mycket !

Dagen

bion var ganska mysig, mästerkatten var det vi såg. kände att jag var lite äldre än de andra men ändå. sedan åkte vi hem till mormor och morfar dit mamma och pappa också kom sen. så åt vi middag där och så. sedan har jag bara duschat. snackade med wilma förut som sa att hon ska byta skola... blev ganska ledsen men det är ju kul för henne. vill själv byta dit även om mamma och pappa inte tycker att det är bra att byta innan 9an men aja. ska fixa mig inför sängen nu och göra lite tidsinställda tills imon och sen sova. vi hörs imon!

Dag 6 - Hur är min dröm kille ?

detta är dock långt ifrån allt men hade inte mer tid att lägga in fler

Lockigt...?

vaknade med detta, utan att ha gjort nånting... guud va jag vill göra rak permanent... it's alive!
inte kul...

Förlåt för dålig uppdatering

igår var det en ganska chill dag med familjen. meningen var att vi skulle till stan och shoppa men pga det tråkiga vädret hoppade vi det. istället blev det en dag där alla satt i varsin soffa/fåtölj och spelade kort, vr innne på daton eller kollade på tv. dagens planer är att jag senast 10.30 måste gå upp ur min underbara säng, göra mig i ordning och 12.00 ko mormor och morfar och hämtar mig och nicki så bjuder dom oss på bio. jätte snällt verkligen.
jag tycker verkligen att det känns jätte jobbigt att det är skola imon, hur fort tog inte lovet slut ?
har inte gjort något av det som jag skrev upp på listan vilket jag verkligen ångrar. vet inte heller när jag kommer att få tid över till det eftersom att nästa lov är inte förrän v.15 och då kommer jag inte vara hemma. iallafall så måste jag finna tiden.
omgaaaaaad va jag saknar sommaren!

Svar på Frågestund

Hur lång är du?

Jag är runt 168cm-170cm

Vad väger du?

Ingen aning, väger mig inte så ofta men tror 50-55kg kanske.

Storlek på kläder?

Oftast S (smal), 36, 27/32 på byxor och 37 på skor.

Snälla, du kan väl lägga ut en bild på din mage+ träningstips?

Haha kan lägga upp ett inlägg om det om ni vill.

Vad är det bästa med dansen?

Denna var svår. Hmm tror att det är att man får röra på sig, hoppa, sparka och sånt. Man skapar en egen koreografi utifrån sig själv. Det gör man ju inte i alla sporter men det är verkligen en jätte kul kombination av allt.

Hur gör du för att bli vig?

Jag har faktiskt aldrig varit vig naturligt. Det var faktiskt så att jag förra sommaren började stretcha morgon och kväll för att gå ner i spagat och till slut lyckades jag :)

Hur gör man för att bli en bra discodansare?

Tränar som in i ... Öva upp en bra teknik till din koreografi. Utstrålning och energi är jätte viktigt och att hålla takten. Kan du det så når du långt :)

Massa tips om hur man tränar upp sig och hur man gör för att det ska gå bra för en i disco tack!

Kommer att lägga upp ett inlägg när jag går igenom det :)

I dansen, hur långt vill du nå?

Jag vill till och börja med komma upp i guldklass nu. Sedan till star, superstar och champion. Helst skulle jag vilja komma till EM och VM också.

Varför började du blogga?

Jag vet inte riktigt. Mina kompisar började blogga i 5an så ville också börja för tyckte det verkade som en kul grej. Så i 6an hade jag min första blogg som hette mizznattizzz haha men sen i 7an blev det en på blogspot, efter det girlshine och nu denna;)

Smink, hur sminkar du dig?

Med smink ;)

Sminktips?

Kan göra ett inlägg med det också och lite om hur jag sminkar mig också.

Bästa resan?

Hmm... svårt. Troligen Aruba, Dubai eller Guadeloupe.

Favorit färg?

Olika! Mest vitt just nu.

Favorit mat?

Jag älskar skaldjur, pasta(mest nudlar) och sushi.

Vad brukar du äta? Du ser så sjukt smal ut på alla bilder!

Haha tack så jättemycket. Jag äter ganska vanligt.

Frukost: Yoghurt med bär eller frukt i + flingor, Proviva, Tea och en macka.

Lunch: Äter oftast lunch i skolan så det varierar.

Mellanmål: Oftast macka och dricka eller frukstsallad.

Middag: Varierar också ganska mycket beroende på vad vi känner för.

Hur VILL du se ut? Hårfärg, hudfärg, ögonfärg...

Jag skulle vilja vara ungefär 174cm eller 165cm typ haha men helst lång. Victoria’s Secret kropp haha. Så skulle jag vilja vara ganska solbränd året om. Ha jätte lång, tjockt, ljusbrunt hår med lite solblekta slingor i, och antingen så skulle det vara naturligt rakt eller ha riktiga ’‘hollywood’‘lockar haha. Ganska stora, mörkblåa ögon. Väldigt mörka och fylliga ögonfransar. Ett riktigt fint, vitt leande och ett grymt pigment. Haha typ något sådant. Tycker t.ex. att Penelope Cruz är jätte vacker.

Vad har du i månads peng?

400kr, och då ska jag betala ’‘nöjen’’ och alla tröjor.

Hur mycket shoppar du för i månaden?

Inte alls mycket tyvärr, lägger mina pengar på mat tyvärr.

Sminktips?

Se ovan ;)

Kan du vara snäll och lägga ut mer bilder på dig?

Självklart, har dock ingen kamera just nu men ska försöka så mycket som jag kan ändå.

Mer tips?

Självklar. Tipsa mig gärna om vad ni vill ha tips om.

Hur ofta tränar du?

4-5timmar lektioner, 1-6timmar friträning och sedan situps och sånt varje kväll. Försöker också att springa då och då. (I veckan)

Vad bedömer domarna på tävlingar?

Takten, utstrålning, energi, teknik, koreografi och i de högre klasserna på utseendet.

Dina bästa danstips?

Ska fixa ett inlägg med det där det kommer vara ganska detaljerat.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Vaknar vid 6, går till bussen halv 8, börjar 20 över 8, slutar i genomsnitt 3 så då drar jag hem, pluggar lite och äter, drar till danskolan, kommer hem äter, duschar och sover.

Vilka bloggar följer du?

Av de kända är de Kenzas och Isabelle Strömbergs. Sedan följer jag också HejsanAlexs, DuvetMaries, Wilsons, Vipsans och ibalnd Amanda Hardes.

Bästa resan?

Se ovan ;)

Om du fick en miljon, vad hade du gjort då?

Först renoverat klart huset. Sedan bokat massa tider hos min sjukgymnast så jag blev av med skadan. Sedan tror jag att jag hade shoppat en del, betalat privatlektioner, kanske en resa och skänkt lite till välgörande ändamål.

Hårtips tack!

Kommer.

Tatueringar?

Har ingen just nu, vill däremot ha en. Inte något stort utan typ en liten text.

Piercingar?

Har 5 i öronen om de räknas. Vill ha i naveln men får inte. Funderar lite på att ha en likadan som Isabelle Strömberg för tycker den är jättefin men får tyvärr inte. Tungan tycker jag också är snyggt.

Vi har sett massa bilder på dig med olika bröst storlekar? Vad har du egentligen för storlek på bh och lägg upp en bild så vi får se hur det är egentligen, tack!

Haha det beror på jättemycket. Jag kan ha allt mellan 70C till 70E så det varierar lite men självklart kan jag fixa fram en bild.

Ser du upp till nån? Beundrar nån eller önskar att du var nån annan?

Jag ser upp till Amanda Wilson och Sofie Ericsson inom dansen. Annars beundrar jag Kenza väldigt mycket. Tycker även att Penelope Cruz, Isabelle Strömberg Miranda Kerr, Candice Swanepoel och Lauren Conrad är väldigt vackra!


Jättekul att jag fick så många frågor, det är ju trots allt min första frågestund. Hoppas ni fått svar på det ni ville också annars är det bara att fråga igen. Tack också för dom snälla kommentarerna, blir jätte glad !


Dag 5 - Drömmar

mina drömmar är ju att vara lycklig haha. nä men jag vill få värsta dröm kroppen och sedan komma till VM i disco. när jag blir äldre vill jag antingen bli läkare eller modell. haha vet att det är stor skillnad men anledning till att jag vill bli läkare är för att jag vill hjälpa människor och jag vill bli modell för att jag älskar allt som har med kläder, smink och utséende att göra. sedan hade det varit kul att få vara en insperation för folk och insperera. då är ju dröm argenturen Victoria's Secret. men att vara modell för elite t.ex. hade ju inte varit helt fel heller ;) jag skulle vilja bo i USA i några år, ha ett ''sommarställe'' på någon karibisk ö och sedan flytta till frankrike t.ex. (men bara om jag tröttnar på usa)  jag skulle vilja gifta mig när jag är runt 30 (och min dröm man är lite hemlig^^) och om jag nu får barn vill jag ha 2. sedan vill jag beroende på min framtid lyckas och kunna försörja min familj. så ser min drömmar ut just nu haha.

vaken

känns lite jobbigt att det är tredje sista sovmorgonen på lovet...
varför gick det så fort ?
iallafall så ligger jag i min säng just nu och ska snart gå upp och fixa frukost sedan ska jag fixa lite i min garderob och mitt rum tror jag. ska också träna idag, kondition. behöver verkligen det för min suger haha. så att så ser planerna ut idag. svaren kommer senare, nästan klar med alla :) så det är lite sista chansen om det är nått du vill fråga. men nu måste jag sätta i gång om jag ska bli klar. ttyl<3

Pierca mig?

jag har aldrig varit den typen utav tjej som velat pierca sig nånstans. när jag var liten var det öronen och det andra tykte jag var fult. en tjej vars blogg jag läser tog ju tungpiercing för några dagar sedan och innan jag såg videon som jag såg nyss tyckte jag att det var lite överskattat men nu är jag faktiskt sugen på det själv. sedan är jag (fortfarande) sugen när det gäller naveln. förut var det ju dock värre än vad det är nu men ändå, tycker det är jätte snyggt och vill verkligen ha det. sedan är det en sådan piercing som isabelle strömberg har. är det värt eller inte? jag menar tänk om man tröttsnar så har man ett hål där resten av livet som det typ kommer slem ur och sånt... euuuw... får nog inte pierca mig mer tyvärr även fast jag verkligen vill. sedan detta med infektioner, är det stor risk egentligen ? aja nu känner jag att jag bara babblar på men vad tycker ni ? är det värt eller inte?

Gör i ordning mig

ska strax göra i ordning mig för sängen. tittade på revenge förut. gaaah va bra det är, längtar verkligen till nästa avsnitt. såg också att jag fått in en till kommentar på frågestunden vilket är jättekul. sista chansen nu, svarar på alla frågor imon så har du inte ställt din fråga så klicka HÄÄÄR!. Ska fixa lite tidsinställda imon för jag ska försöka träna så mycket som möjligt. det är ju dock synd att dansskolan är stängd, men det är vid dessa tillfällen som man får använda sig utav sitt stora vardagsrum haha. hoppas verkligen att min träningsverk, eller att det mesta utav den är borta imon. men vi hörs imon !
gud va jag saknar sommaren

Dag 4 - Något jag vill ha

denna var inte helt lätt, vill ha ganska mycket...
-massa nya kläder
- ny hårfärg
- tider så min skada går över fortare
- bättre betyg
-privet lektioner
det finns hur mycket som helst men här är en del

jordgubbar

godmorgon bloggen, vaknade nyss. sov i 13,5 timme inatt. jätte länge ju ! var verkligen jätte trött igår så däckade vid 10. nu ligger jag iallafall i min säng, mörbultad efter gårdagen ;) nä men har ont och träningsvärk och lite så. ska strax gå upp och göra i ordning frukost. köpte med mig jordgubbar igår så det ska bli gott att äta. ska förresten inte träna idag, tyvärr pga. hur ont jag har så vilar idag och tränar hårt imon istället.
glöm inte frågestunden som slutar ikväll heller!
men nu måste jag gå upp, hörs sen

Hem åt !

Sitter just nu i bilen påväg hem. Gud va kul jag haft, trillade dock 11 gånger minst i varje backe så svanskotan, vänster lår både fram och baksidan och rumpan gör sjukt ont nu. Är strax i Borås så snart hemma. Ska duscha när jag kommer och fixa lite saker.

Det ser inte helt fel ut 😉


Dag 3 - Mina mål detta året

Mina mål detta året är:
- gå upp i guld klass och få prickar där
- träna bort det mesta utav mitt bukfett
- få bättre betyg
- utvecklas som person
- få bättre kondition
- lägga mina pengar på rätt saker så jag har en ''bra'' garderob
- sluta vara så utséende fixerad (vid mitt eget utséende)


Skidor

Just nu sitter jag i bilen påväg mot hestra. Nicki har med sig sin kompis Rebecca så hon och hennes pappa, jag, Nicki och pappa ska dit. Idag ska det också bli första gången för mig att åka snowboard, haha jag kommer att dö ;) har fixat två tidsinställda, annars kommer jag att blogga när jag får tid. ttyl<3


Dag 2 - Vad jag längtar efter/ser fram emot

hmm... just nu längtar jag till alla tävlingarna denna terminen + dom goa träningarna ! men mamma fyller ju år 24 mars (50 :o) så då ska vi åka iväg och resa vilket ska bli jääte kul. troligen karibean eftersom att alla i familjen älskar att vara där. sedan längtar jag jätte mycket efter sommaren också då vi ska för första gången använda vår båt i medelhavet, gaah va kul och va brun jag kommer bli ;) nä men det kommer att bli en jätte grym sommar verkligen. sedan längtar jag grymt mycket till min skada är borta helt !
saknar sommaren !!!

Veckans tips


1. Använd en fransförlängande mascara eller lösögonfransar – ju längre dina fransar är, desto större ser dina ögon ut.

2. Använd lite ljust guldfärgad ögonskugga längs de inre ögonvråna för att få en öppnare blick.

3. Lägg en vit eller cremefärgad eyeliner innanför de nedre fransarna för att få ögonvitorna att se större ut.

4. Om dina ögon sitter tätt ihop, lägg en kajallinje omkring de yttre ögonvrårna och låt linjen fortsätta en bit utåt. Det får ögonen att se ut som att de sitter längre ifrån varandra.

5. Använd ögonskuggor i ljusa nyanser, men lägg gärna en mörkare skugga längs globlinjen och upp mot brynbenet.
6. Använd en ljus ögonskugga vid ögon brynet.
7. Att markera sina ögonbryn gör att ögon hamnar i fokus och då ser större ut :)

forever alone på alla hjärtans dag ?

kom hem för 10 min sedan, haft en jätte rolig dag
jag mötte upp joanna på opal vid 20 i 3, sen tog vi spårvagnen tillsammans till vasaplatsen där vi mötte upp anna och maria. haha känner mig alltid så lång när jag är med dem eftersom att jag är 169 ungefär och de är 150-155 haha. iallafall så satte vi oss på espresso house där, inte den lilla utan den lite större. vid 20 över 4 tog vi 3 till markland och därifrån 7 till frölunda torg. så tog vi bussen till dansskolan så vi var väl där ungefär 10 i 5. så bytte vi om och sedan dansade vi i 3 timmar haha, inte undra på att jag dog i slutet haha. så det var en av de bästa alla hjärtans dag jag tror att jag nånsin haft. förutom förra året tror jag då jag var på aruba. gaah kan inte fatta att det är ellet helt år sedan, tiden går sjukt fort. men nu ska jag läsa lite bloggar och strax äta. ttyl <3
haha joanna, vi måste lyckas innan sm iallafall ;)

Dag 1 - 10 sanningar om mig

1. jag är stretchberonde, älskar att stretcha så det är synd att jag inte får göra det för tillfället
2. jag slösar jätte mycket pengar på mat så har nästan aldrig några
3. jag satsar allt på dansen just nu
4. när jag gått ur 9an vill jag plugga mina gymnasieår utomlands
5. jag är allergisk mot curry och myggbett
6. min dröm är att få bli modell, inrednings arkitekt, proffsdansare eller läkare
7. jag tuggmi beroende
8. min högsta önskan just nu är att bli kvitt min skada
9. jag har världens sämsta kondition haha
10. jag vill bli kär
ganska random sanning haha med dom får duga ;)

Alla <3 dag

hej alla bloggläsare
how is life ?
jag mår ganska bra, bättre än igår. känner verkligen att kroppen rensar ut allt nu för jag har behövt snyta mig ett antal gånger. dagens planer är att jag ska dra in tilkl stan runt två osså ska jag, joanna, anna och maria sätta oss på nått café, troligen i vasa och efter det drar vi och dansar. blir en ganska bra alla hjärtans dag ändå. ska fixa mig nu så jag blir klar. nån gång under dagen kommer också ett tidsinställt komma upp så keep tuned ;)

Dagarna

skulle egentligen börjat med detta idag men är jätte trött och internetet och min dator bråkar med mig. så imon får ni två dagar ;) sov gott så hörs vi imon

Inte helt fel


Frågestund !

nu ska jag köra min första frågestund på bloggen
den avslutas på torsdag och svaren kommer troligen på fredag !
jag accepterar förresten inte kommentarerna förrän den är avslutad


magmuskler

heej alla, mur mår ni ?
jag mår bättre, har lite ont i magen efter min stora frukost dock. vaknade 10.20 ungefär och har bara hunnit med att äta sedan dess, är ganska seg på mornarna. tänkte läsa lite bloggar nu och sedan starta igång ''spa''dagen med en välbehövd dusch haha ! usch va mitt hår ser ut... men jag ska lägga ut första dagen sen och lite tips. ttyl <3

söndagsmys

ligger just nu i sängen med fruktsallad och bubbelvatten. haha duktig chey ;) skulle egentligen använda dippen jag gjorde förut men orkar inte skära upp morötter och gurkor också. hade tänkt ladda lite med film och serier nu, för erftersom att det är lov så kan jg faktisk vara upp till 4 utan att det påverkar min sömn eller mina betyg ;) iallafall så ska jag fixa fram dagarna tills imon. eftersom att jag ska ha typ som en spadag/chilldag imon så kan jag sova länge också, och äta min dipp ;) men godnatt alla vackra läsare, hörs imon

Svar på kommentar

pau om Sportlovet:
hur långt vill du nå med dansen? är det en hobby eller något du satsar på? och hur ser din såkallade dräkt ut? varför går du i dans och hur började du?
Svar: hej, jag har alltid dansat dock inte disco. jag dansade ''barndans'' när jag var liten och funky kidz. i fyran började jag dansa pardans som jag slutade med i sjuan. men jag började med disco i femman så har dansat det nu i drygt 3 år. från början var det bara en hobby, mest eftersom att jag då satsade mer på fotbollen. jag tror det var i slutet av sjuan som jag ville satsa på dansen för att jag verkligen älskade det. så idag är dansen något jag satsar helhjärtat på, har som mål att gå upp i guld innan sm och att nån gång komma till vm. men dräkt ska jag försöka lägga upp bild på idag, om joanna kan skicka bilderna dock.




orkar inte städa...

är verkligen jätte trött och har grym träningsverk sen igår haha ! vaknade för kanske en timme sedan, hade typ sjukaste drömmen. iallafall så mår jg nu lite bättre, så det blir förhoppningsvis träning i veckan (Y) joanna tog bild(er) på massor på danstävlinge igår så hon skickar lite av bilderna till mig senare. nu ska jag kolla igenom bloggarna jag följer, sätta upp håret och köra igång så att jag blir klar nån gång ;)
vill också ha så långt hår...

Sportlovet

Imon ska jag städa mitt rum (för det ser helt förjävligt ut) sedan ska jag till dansskolan på kväller och kolla på pardiscot, kommer dock inte delta i mitt tillstånd.
Eftersom att sportlovet ''officielt'' börjar på måndag har jag gjort ett schema. inte för att det säger så mycket men lite ;)
kommer även att göra dagarnas under lovet så att det blir uppdatering också ;) sätter igång med den listan imon !

Hellu

Haft en jätte kul dag som tyvärr slutade sorgligt! Vi kom fram 10 igår, då fixade vi oss och sedan däckade jag. vi vaknade halv 8 imorse och sminkade oss, åt frukost. Drog till tävlings hallen där vi fixade våra hår. Sedan värmde vi upp och var jättenervösa. Särskilt på ett steg där jag skulle ner i splitt och jag inte kunde glida där inne. Men vi höll oss varma. Dumt nog tröttade jag och Joanna ut oss innan vi skulle ut på golvet så vi var ganska trötta efter halva tiden. Jag slutade tillslut på en delad 7nde plats med Joanna haha. Platsen utanför final tyvärr. Men jag fick typ feber eftersom att jag varit sjuk så vi åkte hem. Har fått en massa insperation denna dag och haft jättekul !

Nyvaken och tvärhet, haha. Det kommer upp en bild imon när jag är i dräkten också så blir det lite "före" och "efter" ;)

 


Välkommen hem Nathalie !


Känns lite jobbigt att lämna Göteborg

Särskilt pga det skicket jag lämnade rummet i... Sitter iallafall nu i bilen med gabriella. Simningen förut gick bra. Badade i 40 min ungefär, jättekul ! Ganska hungrig också så att vi får se när vi äter. Uppdaterar garanterat när jag kommit fram, får se om det blir något på vägen dock


sover

verkligen trött så somnar nu. har färgat ögonfransarna och smörjt in mig med bus så allt är klart. ska fixa så mycket så möjligt imon, tidsinställda, städa rummet och packa oh gosh aja hörts imon !

@tv soffan


Top Model Sverige

kom hem efter 1, tog mer än en timma att ta sig hem med ett mataffärs besök. tyvärr är det inte bättre i halsen... det är ganska trist också för att jag har tjatat ganska länge på att få ha zumba på elevens val. och idag ska vi ha zumba och jag ligger hemma i soffan... har iallafall ätit nu och kollat på disney channel haha. ska sätta på top model sverige nu med för missade det i tisdags. sedan ska jag försöka sova lite, packa och sedan får vi se vad som händer !

Påväg hem

Halsen blev bara värre, fick åtminstone gjort provet så att det är avklarat. Hoppas verkligen att jag kan gå imon så att jag kan vara med på Åby. Uppdaterar hemma !


6.28

ligger just nu i min säng. har ingen aning om vad jag ska ta på mig eftersom att det högst är typ 12 grader i klassrummen och sätter man på elementen börjar dom brinna, ett gjorde det igår när jag och ellen satt vid det :/ så har ingen aning om vad jag ska ta på mig... har jätte ont i halsen, svårt och svälja och så. ganska irriterande eftersom att det är bara två dagar till tävlingen. iochiförsig så är vi typ 13 pers på lektionerna av 25. tror nog många ligger hemma i influensan eller liknande så det är ju inte helt möjligt att jag blivit smittad. så måste jag gå till skolan, går dock hem om jag mår sämre. hoppas att ni iallafall mår bättre än mig. ska tyvärr inte vara med att dansa för min hälsas skull. bara lite på koreografin isåfall. hoppas att ni får en underbar dag så hörs vi sen !

haha är inte fotogenisk för 5 öre

ska sova nu, är verkligen über trött.
hörs imon

Dans, dans, dans

Har inte bloggat ännu idag för jag drog till torget efter skolan och köpte en fondationsvamp och lösögonfranslim. Sedan har jag bara tränat på, min kondition suger haha. Men är sjukt spänd inför helgen. Ska för övrigt se till att anmäla mig till Katrineholm ikväll så jag kan betala imon. Sedan ska jag och Gabriella köpa tävlings kläder och sedan träna imon. På fredag åker vi ^^ iallafall så ska jag duscha, har tränat hemma och pluggat så glömde helt bort det haha ! Men uppdaterar senare


helgen - tävling

ska strax sova, har sovmorgon i en halvtimme imon, gött!
i helgen så är ju terminens första tävling för mig, regions tävling i hallsberg. jag kommer inte att ta med mig datorn upp för tror inte att det är något internet där... men jag ska fixa lite tidsintällda och sedan kommer jag att mobilblogga ;) ska bli jättekul att tävla, är redan nu nervös haha ! iallafall så kommer ni iallafall att få en bild när jag är mitt andra jag - en översminkad, lättklädd discotjej ;) haha skämt osido jag kommer iallafall att ta bild på mig i min nya dräkt ^^pappa ska ju filma så det kanske också kommer upp ;) haha vi får se hur det blir. ska börja packa redan imon haha så det är klart ;) men nu vet ni och jag hoppas att ni håller tummarna !

My dayy

kom hem runt 3 efter att ha stått och snackat med johanna i typ 20 min. slutade 2. väntar just nu på att maten ska bli klar. kan inte koncentrera mig när jag är hungrig. ska också duscha och smörja in mig. ska bli cpbrun ;) haha nä men brun iallafall. ska prova dräkten strax också och kolla hur den sitter. men ska lyssna till 1D och njuta lite ;)

Valentines day

snart är det alla hjärtans dag.
och oavsett om du är i ett förhållande eller om du är singel så ska det bli en grym dag !
som tur är har vi männsikor i göteborg lov på alla hjärtans dag i år vilket gör att vi har mer tid att spendera med nära och kära än t.ex. folket i stockholm. om du är i ett förhållande så ska du ju självklart spendera denna dagen med din älskling på ett eller annat sätt. så tips på vad ni kan göra är:
- gå på bio - en klassiker men som alltid går hem
- sitta hemma och mysa - alltid jätte mysigt
- gå på resturang/café
- göra någonting ovanligt - typ som att dra och köra laserdome, go kart eller åka till ett badhus.
- baka - och även ifall det inte är killarnas favorit grej så är det mysig och kul !
och om du är singel så ska du absolut inte sitta hemma, känna dig forever alone, titta på en sorglig film där tjejen blir sviken och äta ben and jerry's. gå ut och ha kul. alla hjärtans dag är inte en dag för de i ett förhållande utan en dag man ska spendera med nära och kära. att gå på bio med en kompis och sedan dra på café är minst lika bra.
och eftersom att detta är min blogg så ska jag ju skriva vad jag tycker och tänker. jag har aldrig haft ett förhållande med någon under alla hjärtans dag. det är faktiskt lite jobbigt för oss singlar (^^) att vara ensamma på alla hjärtans dag. och vad är det med att ALLT ska vara i hjärtformer. spelar ingen roll var du går, samma saker och former överallt. jag tyxker att det är jätte mysigt att alla lägger ner tid på det men det blir lite störande när allt är hjärtformat medan man inte har något att köpa det till. och jag vet att det finns andra som tycker något annat men detta är min åsikt. och självklart har jag också en dröm om att få fira alla hjärtans dag på ett speciellt sätt. de tankarna tänker jag däremot inte dela med mig utav på bloggen utan ni får tolka det hur ni vill med denna bild.
image description

...

Sitter nu i skolan. Fick skjuts av pappa vilket var jätteskönt, så slapp jag ta bussen. Har NOförhör nu på morgonen, på människokroppen. Kommer inte alls ihåg mycket, NO har aldrig varit mitt starka ämne. Men iallafall slutar runt 2 så drar hem då. Ska bara köpa lösögonfranslim till tävlingen. Men vi hörs senare !


I'm in love

heej bloggen
slutade ca 10 i 4 idag, usch hatar måndagar. sen mötte jag upp mamma på torget och vi köpte lite badkläder till mig. ska ha sim''prov'' på åby på fredag så det var mest därför. hittade iallafall två jätte söta. ganska typiskt att vi ska ha sim provet då, för måste i med allt värmeskydd och skit och sedan åka med blött hår till hallsberg. det är bara 4 dar kvar. är sjukt taggad !!!!sitter iallafall nu och pluggar. har no prov imon och so förhör så det behövs. sedan är det matte diagnos och engelska förhör på onsdag, svenska prov på torsdag och musikförhör på fredag. vet inte riktigt om jag kommer att orka allt det... men det är bara att sätta igång !

My hair

- om BUSad:
ditt hår!!! hur gör det för att det ska växa sås snabbt??? kan du inte tiep skriva hur du gör för att vårda ditt vrålvackra hår??? det är ju tiep todally amzing!!!! pussss<33

 

fick denna kommentaren igår så tänkte svar nu!

mitt hår är inte enligt mig något speciellt. jag använder mig utav schampoo, balsam och inpackningar ifrån frisören. oftast loreal, sebastian eller kevin murphy. så är det med i princip alla mina hår produkter. jag gör inpackning 1 gång i veckan, oftast på helgen eftersom att jag då oftast har tid att stå med det. jag schampoonerar (haha stavas det så ?) håret två gånger varje gång jag duschar. jag använder mig utav platång i princip varje dag så när mitt hår är fuktigt efter duschen använder jag mig av värmeskydd ifrån GHD, min platttång är även därifrån. och GHDs platttänger är ju bättre än andra så den sliter ju inte på mitt hår. jag pillar inte mycket i mitt hår, bara när jag gör i ordning det. och de ända hår accesoarena (stavas det så? haha suger på att stava xP) jag använder mig utav är tofsar utan metall och hår nålar med ''gummi'' på ändarna. mitt hår växer inte så snabbt, tyvärr. min lillasysters och min mammas gör det däremot. men mitt växer i en ganska normal takt. alltså ca 12-15cm per år med inräknad toppning. jag behöver inte toppa så mycket eller ofta tack vare de produkterna jag använder och det är ju ett stort plus.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. fråga om det var något du inte fick svar på !

image description

mitt hår innan jag klippte mig i november kanske :)



just nu: skittrött och sminkar mig

hejj alla, hoppas ni sovit gott. var själv riktigt seg i morse ! fixar just nu i ordning mig och går till bussen halv 8.
dagensplaner:
1. vakna (det gick ju sådär halvt bra)
2. göra i ordning mig och dra till skolan
3. gå i skolan ;)
4. möta gabriella 4 på torget
5. dansa vid 6
och seda hem, duscha, smörja in mig i mer BUS, äta och sova ;)
planerna kan självklart ändras men såhär ser det ut just nu! måste fortsätta nu annars missar jag bussen! uppdaterar senare, puss !

BUSad

står just nu i BUS (brun utan sol). har smörjt in hela kroppen så kan inte sitta heller... ska vara såhär i ungefär 35 min till... segt. träningen var ganska bra förut, var jätte trött och gäspade hela tiden dock. vi var bara 6 där och 4 som dansade, vart har alla tagit vägen ? iallafall så ska jag gå och lägga mig i mina vita lakan sen, haha undrarhur det kommer att se ut imon. men ni får ha en bra kväll så hörs vi imon!

Svar på kommentar

Hur är du bland nya människor? Om du träffade dig själv hur tror du att du skulle tycka att du själv var då? Personligheter? Hur är du bland folk? Skulle vara roligt att få reda på dina personligheter och sådant!

ojj, detta var faktiskt riktgt svårt. jag är verkligen jätteblyg bland nya männsikor, står typ och tittar i marken och är jätte tyst. ibland kan jag vara riktigt kaxig om jag inte gillar personen haha. när jag är bland kompisar är jag bara allmänt glad, överdriven, urflippad och galen haha. säger sjuka grejjer, överdriver på alla tänkbara sätt och sånt. mina kompisar säger också att jag har slutat vara den dryga och tykna nathalie vilket är ett stort plus. jag var ganska dryg och så under förra terminen när det var mycket bråk och liknande. men det är ju jätteskönt att jag kommit över det nu. har börjat kalla den sidan av mig bitchnattiz... när du skriver bland folk så tror jag att du menar på stan och fester och sånt. då skrattar jag ganska mycket, är oftast glad och skämtar mycket. är jag på en fest med okända personer är jag som jag skrev tidigare; blyg och tillbaka dragen. men efter att jag varit med människorna ett tag börjar jag prata mer och mer. om jag hade träffat mig själv hade jag trott att jag var störd haha. nä men att jag nog var en ganska cool glidare, dock överdriven haha. som person och på insidan är jag ganska:
glad
sprallig
överdriven
romantisk
djup(missförstå det inte)
nyfiken
engagerad
ganska trög
blyg
haha aa men typ så, har ganska olika personligheter beroende på vilka människor jag är med och på vilket humör jag är på!
haha detta inlägget blev ganska flummigt men det får duga, hoppas att du fick svar på det du ville veta ;)



I wish that I wasn't lazy

ligger just nu i sängen med den godaste protein/frukt shaken jag någonsin druckigt haha. såg att jag för bara några minuter sedan fick en kommentar gällande om jag konfimerar mig och inte och liknande så hade tänkt att svar på det nu.
jag ska inte konfimera mig. hade tänkt det från börjar, sån sommar konfa med läger och liknande. men sedan orkade jag inte gå till kyrkan varenda söndag, älskar sovmornar haha. sedan kommer det ta massa tid utav mitt sommarlov och det vill jag inte heller. sedan är jag inte bra vän med så många som går i konfan så tror inte hellar att jag hade haft så roligt där. lär mig ändå om kristendomen i skolan ;) jag tror faktiskt att jag ville konfimera mig mest för att få massa saker. men jag är hellre i medelhavet den tiden än i en kyrka och får typ ett armband. så är det. jag är kristen men här kommer faktiskt hur kul jag skulle haft före.

förövrigt har jag nu pluggat klart och kollar bloggar och liknande. ska fixa mig och dansa sedan men vill dega lite först !



vaknade nyss

måste ha varit riktigt trött igår för sista inlägget igår suger

vaknade somsagt nyss. har drömt så sjukt konstiga drömmar de senaste nätterna så jag vaknar typ och tänker ''uff jag är kvar i sängen''. helt sjukt. iallafall hart inga planer för idag, skulle mött gabriella så skulle vi köpt kläder inför tävlingen men nu blir det inte så. plugga tror jag att jag måste göra för har 3 prov nu i veckan, får man ha så många på en vecka ? aja hkk, no och svenska är det så det är väl bara att köra igång. har ju dessutom engelska läxa. weeeejj... aja vi hörs senare

Veckans !

hade ju sist om hur man får bättre självförtroende, tänkte fortsätta med ungefär samma tema denna veckan, fast gällande utsidan
jag snackade ju förra gången om att om man ska få en vacker utsida måste man ju må bra på insidan. om vi nu går över till hur man ska göra för att få utsidan lika vacker efter att vi klarat allt detta med insidan
Träning
alla tränar på olika sätt, olika sporter osv. men det spelar ingen roll om du kör ett hårt gym pass eller 40 min golf. Det viktigaste är att du rör på dig i någon form. För då fungerar kroppen och mår bra.
Vardagsmotion
okej, detta hänger ju delvis med i träning men anyway, det gör stor skillnad. att ta trapporna istället för hissen, cykla till stranden, gå till skolan (eller det beror ju på hur nära den ligger, annars är det ju bra att gå till bussen) osv. det finns massa sätt att röra sig på. och sedan, missa inte gympan i skolan. man får ju träna på skoltid, ta vara på det.
Mat
att äta är super viktigt. och även ifall du tycker att du är jätte tjock så ska du aldrig sluta äta. för du vill ju vara vacker, annars hade du inte lagt ner tid på att ''banta''. och om man inte äter, då blir man inte vacker. plus att det är musklerna kroppen bryter ner först och inte fettet. sedan så mår man bra och är piggare när man äter.
Dricka vatten
minns 1,5 vattenflaskor om dan. det gör skillnad vill jag lova. du känner dig mycket fräschare, du får bättre andedräkt och minskar på andra lukter. huden mår bra av det, och resten av kroppen ;)
Jämför dig inte med andra
okej, jag vet att jag tog upp detta sist också med självförtroendet. men det gör jätte stor skillnad om du accepterar din kropp istället för att tänka '' gud vilken fin näsa hon har, synd att min är så ful...'' aa ni fattar. om ni accepterar er själva får ni en helt annan utstrålning som gör er vackra. och det kommer alltid finnas saker som ni gjort/gör som ni vill ändra på och ångrar. men bortse det.
Ta hand om kroppen
ibland är det så mycket bättre att istället för att vara ute med kompisar en dag, bara stanna hemma och ha hemma spa. peela, vaxa, inpackning... det komme att göra skillnad plus att du kommer må bättre av att få lite ensam tid och får en massa tid att tänka. samtidigt som ditt yttre mår bra :)

okej, detta inlägget blev skitdålig. men jag hoppas att jag hjälp er lite iallafall :) vi hörs imon...

-

ganska trött på att man måste ha en ny rubrik till varenda fkn inlägg...

ligger nu isängen, denna kvällen har jag faktiskt fixat mig innan jag somnar ;) har världens mensvärk som inte går över med alvedon så får se om jag ens somnar... är strax klar med veckans också :) ville bara säga godnatt och att jag hoppas att ni haft en grym lördag !
och ja, jag vet att jag är hur ful som helst på bilden i förra inlägget, det behöver ni inte ens kommentera

Tv

Sitter i soffan och tittar på tv och smsar. Det gick jättebra hos sjukgymnasten så det blir tävling om en vecka :) ska fixa veckan sen , så keep tuned ;)

Haha satsa ? ;)


drar till bussen om tio

ha en bra dag !

Godmorgon alla !

förlåt för att jag inte bloggade igår. däckade i soffan runt halv tio. så har sovit med smink och sånt så duschade precis och ska strax upp och äta. letar praktikplast också, var ska man praoa i två veckor utan att tröttna ? iallafall så ska jag till min sjukgymnast senare, har tid 14.30 så tar bussen härifrån 13.38 - måste skynda mig nu !

isbit

kom precis hem, usch va kall jag är. har verkligen ingen känsla i mina tår och känseln i mina fingrar börjar jag sakta få tillbaka känseln i. är sjukt kallt ute, måste vara typ -10C°... dessutom så kan jag knappt åka skridskor haha ! ni skulle sätt mig, johan och johanna XD men iallafall så har jag kommit hem nu, fick skjuts av mina gympalärare, haha det är inte varje dag ;) ska hitta nått att ärta, sätt mig framför tv:n och långsamt få tillbaka känseln i kroppen :)

@sminkbordet

godmorgon alla glada. var faktiskt så snabb i morse så att jag har en timme på mig att fixa mig *lycklig chey* iallafall så drar jag till skolan halv 8. har skridskor sista lektion, på gympan och sedan åker jag hem. ska försöka uppdatera under dagen.

revenge

kom hem för en kvart sedan, har nyss duschat och precis smörjt in mig.
tagga revenge på 3:an (tror jag att det är iallafall)!

heeej

chacha bloggeN
känner att början utav detta inlägget blev ganska överdrivet...

hur är det med er ? jag mår sådär. fortfarande problem med min mage :/ prvat allt tror jag ... iallafall så har jag varit i skolan och kom hem runt kvart i fyra. tror seriöst jag halkade drygt 15 gånger idag påväg till bussen. herregud att jag aldrig trillade ner på rumpan var ju ett under. iallafall så ska jag dra till dansen om en halv timme så ska göra mina övningar och sedan åker jag ! fick tillbaka min dräkt överdel förut också ^^ nu känner jag mig nästan redo inför hallsberg. ska bara köpa textillim och lösögonfrans lim så tror jag att jag är hemma. måste iallafall börja nu om jag ska hinna med allt. hörs sen !

Godnatt

ska sova strax, men uppdaterar imon och då lovar jag att det blir bättre uppdatering !

Spray to stay

i julas köpte jag en spary to stay till min mamma och passade på att köpa en till mig själv också. så idag var första gången jag använde den och den funkade verkligen ! allt smink är kvar på rätt plats och har inte kladdat eller gett märken ifrån pudret eller liknande! så det är verkligen ett stort tips ! den går att beställa HÄR!
lovar er att ni inte kommer att bli besvikna !

HEMMA !

kom hem alldeles nys, slutade för ungefär en timma. så tog bara bussen hem. är vrålhungrig så ska ta fram något att äta, läsa lite bloggar, kolla igenom min nya frida som kom idag och sedan är det (tyvärr) plugg som gäller. men vi hörs senare !

RSS 2.0