EGO

säger godnatt med egobilder haha



lagooooom trött;)

Nordstan

kom hem för lite mindr än två timmar sedan. har bara ätit och kollat på tv sedan dess. ska iallafall börja plugga nu:( tisdag=läxdag för mig
slutade 14.10 idag men fick sluta 10 min tidigare för att jag var på friendsmöte. och det menas alltså att jag har blivit vald till kamratstödjare i min klass tillsammans med wilma. så går vi 1 gång i månaden typ på möte med resten av kamratstödjarna ifrån vårt arbetslag. efter det följde jag med iris till nordstan. så köpte hon sin parfym och sedan drog vi hem igen. typ det som hänt idag. men nu måte jag sätta igång med att plugga !
OMG en bild på mig :OOO haha inte den snyggaste direkt haha

måste erkänna att jag har blivit bättre på bild *punkt* *punkt* *punkt*

sover tyyyyyp

duschat färdigt nu. var så skönt att få tvätta ur all hårspray, få rakat benen och så. ska också bli skönt att få smörja in mig. mamma var på rusta idag och hittade min ''vanliga'' body lotion där och köpte den ^^ så det är ganska chill. ska också fixa mitt hår... har blivit sugen på att färga håret igen (wait, whaat ?) haha och jag vet att jag gjorde det nyligen men den är jättelik min gamla färg + att mina platinablonda slingor har kommit fram också... och denna gången vill jag ha skillnad. hahafår se vad mamma går med på dock. så ska iallafall fixa mig och sedan sova typ. ska smsa lite till med några kanske, om jag orkar. ni får ursäkta den dåliga uppdateringen idag men var ju som sagt hos sjukgymnasten. men godnatt alla så hörs vi imon !
här har ni typ dom hår färgerna jag vill ha. dock kanske att jag vill ha lite mer ''slingaktigt'' med det blonda på bild 4. håller med om att sista bilden är ganska lik min nuvarande men vill ha det lite mörkare än så ;)

I'm alive

kom he, för kanske en timme sedan. har bara chillat sedan dess. satte mig inte framför datorn förrän nu. ska strax äta efter det göra mina ben övingar + magövningar och sedan duscha ^^går det något bra på tv ikväll kollar jag nog på det annars har jag inget för mig.

Godnatt

hörs imon!


supa är kul men jag föredrar att dansa

ni får ursäkta mitt lilla ''arga'' inlägg som jag gjorde förut...
iallafall så ska jag börja göra i ordning mig snart. ska bara fixa lite bas orkar inte hålla på med mascara och sånt. har pardisco 17.55 men ska inte dansa. min jävla skada är tillbaka... så ska inte dansa idag. imon skajag till en sjukgymnast som ska hjälpa mig så jag blir frisk till hallsberg som är om 2 veckor. tagga !!! min första riktiga silvertävling om man kan kalla det så. eftersom att jag var skadad i den förra. iallafall så ska jag plugga lite innan jag drar. hörs senare

-

trodde faktiskt inte att du av alla skulle göra såhär. först de närmaste och nu du. utpressning. det ändå som jag faktiskt satsar och bryr mig om ska du ta i från mig. paja mina betyg också. fan. kommer aldrig prata med dig igen. fan va jag inte orkar med dig mer.

godmorgon

det var ett tag sedan som kan kunde skriva det och det typ stämmer
jobbig natt i natt, vaknade sista gången för en halv timee sedan och bestämde mig för att sluta försöka sova då. är verkligen jätte trött. sk aupp och äta nu så hörs vi sedan och ser vad dagens planer blir.


godnatt

ligger just nu i min säng och har precis borstat tänderna och så. är jättetrött men har ont i magen så vi får se när jag somnar. har massa bra filmer att sätta på och tänkte skriva ner lite av sakerna jag vill beställa hem. iallafall så får ni sova gott så hörs vi imon !

Tv

Sitter framför natt på museet 2 och vill sova men det går inte... Kollar lite bloggar och folks instagram också. Saknar verkligen sommarn. värmen... Gud va jag saknar den ... Och att ligga och sola och bada hela tiden... Guudva skönt...

Blev ju ganska brun i somras :3


Brun Utan Sol

skrev ju att jag skulle skriva ett inlägg om hur man får det att se bra ut med BUS
nu på vintern när man är som blekast vill man ju oftast se lite fräschare ut. mitt tips är BUS som gör att du får en konstgjord sol bränna.

1. Peela
börja att peela kroppen när du duschar. antingen med peeling, peelinghandskar eller en sån boll.
peela ansiktet också om du ska smörja in det också, men med en speciell peeling för ansiktet isåfall. använd inte samma på kroppen och i ansiktet.
2. Rengör
jag brukar sätta ihop 1&2 och använda min rengöring med peelingboll eller handskar.
3. Återfukta
använd en bra body lotion på kroppen och en fuktkräm till ansiktet och låt den gå in.
4. Smörja in sig
jag brukar sörja in mig på samma sätt som jag gör med en vanlig body lotion. kanske noggrannare (stavas det så?) bara. om du inte vill ha en stark färg så kan du ta hälften body lotion och hälften bus och smörja in dig med det.
5. Undvik
undvik att smörja in dina ögonbryn, eller hår överhuvudtaget. de blir orangea. jag brukar använda mig utav en blöta tops och försiktigt dra bort färgen ifrån ögonbryn och hår fästet. skynda att tvätta händerna så att ingen färg sätter sig på handflatorna så att de blir orangea.
6. Vänta
omjag t.ex. smörjt in min överkropp väntar jag i minst en timme så att den hinner att gå in innan jag sätter på mig en tröja. brukar gå runt i ett svart bandeu. detta beror på att inte kläderna ska bli missfärgade eller att din färg ska bli ojämn.
det tar ungefär 4 timmar innan man ser färgen. kastanjevatten vet jag ju att vissa använder, inte jag. detta beror på att det försvinner med tvål och vatten, den har en väldigt orange konsistens och den går åt fort. vet inte hur man ska gör aför att få bästa resultat med den tyvärr... var försiktig första gången för om det blir lite mycket på ett ställe blir det kanter/ränder vilket är jättefult och då ser det oäkta ut. det är också så att du kan se smutsig ut om det är i ansiktet och du bara tvättar i mitten och det är färg kvar runt om.


hoppas att jag hjälpt er och kommentera om det är något ni undrar mer

jag har tråkigt...

SKULLE DU HELST
1. var skulle du helst vilja pierca dig? naveln
2. vara seriös eller oseriös? beror på
3. Dricka grön eller röd mjölk? grön
4. Brinna upp eller drunkna? hahaha? brinna
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? Vänner
SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om någon nu? ja...
2. har du skolkat? -
3. varmt eller kallt? varmt
4. soligt eller regn? soligt
5. fanta eller cola? fanta
6. är du nyttig av dig? försöker
OM MIG
1. vad heter du? nathalie
2. syskon? systrar
3. Vart bor du? västra frölunda, näset
4. Hur många barn vill du ha? ett eller två
5. Vill du gifta dig? ja
6. Favoritaffär? beror på
7. Humör just nu? rastlös
8. Sugen på nåt just nu? haha no comments
HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? nej
2. Sjungit? hehe ja.. blir ju i duschen en del ;$
3. Blivit kramad? Ja
4. Känt dig fånig? hehe, ja
5. Saknat någon? ja
6.Dansat galet? hehe...
7. klippt håret? nej
8. Gråtit? nej
9. Pluggat? försökt
GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? faktiskt inte, konstigt nog
2. Har du en hund? no
3. sover du helst ensam eller med någon? med någon
4.tror du på spöken? ne
5. är du mörkrädd? ja
6.är du morgonpigg? verkligen inte
7. vad vill du ha just nu? pengar
DAGENS
1. Låt? hold tight
2. Person? no comments
3. Klädsel? myskläder
4. Roligaste? haha killarna :3
5. Tråkigaste? gå upp tidigt
6. Längtan? sommarn
7. Sötnos? jake t austin :3
8. Smink? banga

klar

har städat klart nu, utmattad haha ! ska bara byta lakan så är jag klar med rummet. ska kanske rensa min garderob, får se om jag orkar. eftersom att jag byte ämne gällande veckans igår så tänkte jag lägga upp lite mer tips senare. men vi hörs sen när jag har nått intressant att berätta. haha vilket tråkigt inlägg

Svar på kommentar

klara om nätshoppa:
har du några planer att resa i år ? isåfall när och var ? :)

troligen skidresa på sportlovet. sedan ska jag troligen resa iväg runt vecka 11-13 nånstans där, i två veckor. det är för att mamma fyller 50 på lördagen vecka 12 så vi tänkte fira det utomlands. till sommarn kommer jag vara bort nästa hela lovet. då kommer jag att vara i frankrike och italien med vår båt. hade tänkt att praoa hos pappa i dubai men måste lära mig massa saker då så det orkar jag inte med. men vi kanske ska resa till dubai eller liknande på hösten. ingen aning faktiskt hur det blir eftersom att jag har tävli ngar som vi måste gå efter också ;)

nätshoppa

hej alla underbara läsare, sovit gott ?
min natt har varit ganska jobbig pga att jag har så ont i magen.
somnade inte förrän halv 3 typ och sedan har jag vaknat, somnat, vaknat, somnat.... hela natten men gick upp för kanske 20 min sedan. ska strax gå upp och äta frukost. skulle egentligen tränat idag för pappa skulle ändå dit, men med min mage skippar jag nog det :/ när jag iallafall var uppe igår så kollade jag runt på massa olika hemsidor som jag skrev. så i morse beställde vi hem ett par skor så att jag slipper gå runt i dom jag gått runt i den senaste tiden. sedan ska jag förhandla med mina föräldrar ikväll också för det finns visa klädesplagg jag verkligen vill ha ! men nu drar jag upp och äter.

why is it so hard to fall asleep ?

ligger i min säng och kollar på kläder, gosh va mycket va mycket jag vill ha. mamma och jag gjorde en beställning med lite kläder i från h&m katalogen så vet inte om jag får så mycket mer. behöver bara klicka upp nelly.com så blir jag kär i något haha. måste verkligen rensa min garderob. finns så mycket försmå kläder och kläder som jag inte använder så det är väl lika bra att nicki får de eller nått sånt.
iallafall så ser morgon dagen ut att börja med städning (eftersom att jag inte gjorde det idag för att jag var sjuk) och sedan skulle mamma och pappa på bio. vet inte om jag ska med eller inte. annars så kan jag ju passa på att rensa garderoben ;) men ska försöka sova nu, sleep tight
hade ju inte varit helt fel

just girly things


Veckans

tänker flytta detta till fredagar, för då har jag (oftast) tid att lägga upp detta

Själv

förtroende

jag, säkert många andra också vill ju bli modeller. läser ofta på bloggar ''har ju fortfarande drömmen om att bli modell, men vi får se hur det blir med det''. varför ? jo, jag tror det är för man inte accepterar sig själv. alla är perfektionister och söker alltid fel hos oss själva, fel som ingen annan märker. vi dras till /vill ju ha det som vi tycker är snyggt. och alla tycker ju att olika saker är snyggt. nån hatar sin näsa medan någon annan tycker att den är 2 kill for. nån älskar sina händer medan någon tycker att dom är för spinkiga. därför finns det egentligen inget som kan kallas perfekt, för ingen människa i världen kan bestämma vad det ordet är. så vad du kan göra för att få bättre självförtroende äratt:

 

Ställ dig framför spegeln

och denna gången istället för att se dina brister och hacka ner på dig själv, se dom vackra delarna som du gillar men ofta glömmer bort. upprepa sedan det för dig själv eller säg det, t.ex. ''gud vilka snygga ben jag har''. istället för ''gud va mycket fett jag har, jag är så tjock''.


Hacka ALDRIG ner på dig själv

och låt inte nån annan heller gör det. om du nu spelar t.ex. fotboll. ska passa nån och missar. varför låta dig själv eller nån annan säga till dig (eller om du själv tänker det) ''fan va dålig du är''', ''jag suger'' eller att någon pustar ut och typ typ viskar ''men åååhhh, va dåligt''. det kommer du aldrig må bra av, så varför trycka ner dig själv, eller låta nån annan göra det istället för att tänka, eller säga ''grymt anfall'', ''det går bättre nästa gång'' osv. det mår du mycket bättre utav.

 

Jämför dig inte med andra

att alltid jämföra sig med andra är aldrig bra. det får dig att känna dig underlägsen och får dig att må dåligt. skriv ner allt du är bra på och fokusera på det istället !

 

Hitta en bra förebild

välj någon som du ser upp till. tänk ut vad det är hos denna person som gör att du ser ut till honom/henne och inspereras av det.

 

Ta inte allt så personligt

alla kan vara taskiga, särskilt tjejer. med allt skitsnack, alla rykten, lögnar osv. och det är ganska lätt att bli sårad, eftersom att ord gör ondare än slag. så utgå inte från att vill dig illa eller att folk tycker illa om dig när dom är kaxiga. ta dom tykna kommentarerna istället med en klackspark. ofta är dom som är riktigt jävliga mot dig avensjuka och gör allt för att skada dig genom att du får dålig självkänsla så att som kan känna sig bättre.

 

Smink

alla har något dom vill förändra i ansiktet, jag med. då vill de oftast täcka över det med smink och kosmetika. varför fokusera på det dåliga istället för att framhäva det vackra ? så att istället för att du täcker så framhäver du andra delar som gör att de ''fula'' delarna får mindre uppmärksamhet.

 

Ge och ta emot beröm

du vet själv hur glad du blir när någon säger något så enkelt som ''fin tröja''. så varför inte ge folk beröm om du t.ex. tycker att någon är extra fin just idag. visst det kan vara lite svårt att berömma och ge komplimanger men folk blir faktiskt glada av det och du kommer säkert att få beröm tillbaka.

 

nu tänker inte jag säga att jag är så duktig och gör allt detta. däremot försöker jag, men det är inte jättelätt. sedan så tycker jag inte att jag är världbäst och jättesnygg och jämför mig ofta med andra. men jag blir också insprerad utav dom om är bättre än mig. och ni som vill bli modeller men redan har gett upp (nu snackar jag om de tjejer som är 13-16 år och har gett upp sina drömmar om att bli modeller för att de tycker att de själva är för fula) hur kan det skada er om ni går på en casting ? om ni får jobbet så är det ju helt fantastiskt, och om ni inte får det så förlorar ni ju inget på det. och t.ex. victoria's secret modellerna som jag vet att en hel del tjejer ser upp till, är inte lika vackra utan allt smink (lägger in en bild nedan) smink gör skillnad, men om du har bra självförtroende så strålar insidan igenom och gör utsidan vackrare. 

detta inlägget blev lite konstigt tycker jag, men jag hoppas att jag hjälpte er


there's a reason why people in your past only exist in your past

jemma om FREDAG:
jag läste din förra blogg, girlshine. jag fatta aldrig vad som hände mellan dig och hannah. vad hände? ni var ju bästa vänner och sedan så typ hatade ni varannn? och alla kommentarerna på din blogg.. vad hände egentligen ? tacksam för svar

oj eehh, jadu det har jag faktiskt inget riktigt bra svar på. jag tror väl att vi umgicks för mycket så att vi till slut tröttnade på varandra. men vi var verkligen jättebra vänner den tiden umgicks. vi hade jättekul och gjorde saker som jag tror jag inte gjort om jag inte träffat henne. jag tror nog att hannah tycker att det var en ganska grym sommar också. så jag har inget bra svar på det, vi överreagerade ganska grovt båda två med sms, kommentarerna och sånt. men man får se det positiva ur det vi gjorde också
haha va efterbliven jag ser ut
ahahaha, hittade bara efterblivna bilder på oss !

FREDAG

stannade hemma idag ändå
idag är det fredag !
jätteskönt att det är helg igen, verkligen. ligger just nu och kollar på top model. har faktiskt haft en jätte jobbig natt. legat på badrumsgolvet och inte kunnat sova :/ veckans kommer sen och lite annat. keep tuned ;)

nyduschad

kom precis ut ifrån rduschen. dansade som sagt till 20.10 idag så det blev som det blev. skulle vilja titta på revenge just nu men ... mår ganska dåligt för övrigt funderar på att stanna hemma imon... :/ aja ska fixa mitt hår, smörja in mig och lite sånt. köss

Franska

Franskan börjar alldeles strax. Ganska segt för vi har haft svenska och engelska tidigare. Ganska hungrig också men har lunch efter detta. Uppdaterad sen :)


min blogg suger.

behöver verkligen insperation. för som ni märker suger min blogg för tillfället... den dåliga uppdateringen beror på att tiden inte räcker till bland annat men aja...
för övrigt ska jag fixa mig för att gå och lägga mig nu. kommer inte hem förrän 20 över 8 imon så får se hur uppdateringen blir. förhoppningsvis ska jag ha fått lite insperation tills dess också. godnatt



what am I suppose to do now ?

sitter och kollar prao platser. har hittat en som jag funderar på. kanske åker dit och snackar med dem imon. iallafall så har jag nästan pluggat klart, vilket är grymt skönt. ska duscha och försöka komma i tid tidigt sen. sov morgon imon till tio i 9 så sover en halvtimme mer än vanligt iallafall, alltid nått. ska göra klart alla läxor nu. uppdaterar förhoppningsvis innan jag somnar !
haha jag och zeb förut

Teknik

sitter med alla läxor just nu... segt. håller för tillfället på med en teknik rapport som ska in imon om en uppfinning vi gjort. lägger upp en bild på min, johannas och wilmas fantastiska yoghurt tub. och det går sådär halvbra också :/ så tänte ta en paus, läsa lite bloggar, bara typ 10 min och sedan återgå. ville bara meddela att jag lever
haha vi vet att den är dösnygg ;)

Pluggar

Bloggar strax


Hejj

kom för drygt en timme sedan. har ätit middag och kollat ett avsnitt av simpsons. var precis och tvättade ansiktet och orstade tänderna. är jätte trött. har tänkt att jag ska kolla ett eller 2 avsnitt av 2 1/2 men och sedan läsa och somna senast halv 11. dansen var ganska kul förut. började med att fri träna och sedan hade jag lektion. trodde jag skulle vara lite forever alone för jag anmälde mig själv men johanna gick också i den gruppen så det blev grymt kul. skönt att sätta igång och träna igen. får inte stretcha eller gå ner i spagat bara :/ börjar känna av min skada igen :/ iallafall så blir detta nog mitt sista inlägg idag. hörs imon
bildbrist

@dansskolan

Sitter nu på dansskolan, ska snart gå in på lektion så bloggar när jag kommer hem


Måndag

ganska dumt av mig att jag nte pluggade nånting i helgen. iallafall så är det måndag idag, seegt. sitter nu i skolan, börja 8.20 med franska :/ efter skolan idag så ska jag och mamma kolla skolväska tillmig (går runt med en raglady påse just nu :/ ) och sedan ska jag dansa 18.10. faktiskt i en grupp jag aldrig gått i innan. spännande ;) haha nä men det är högre nivå än vad jag gått i inn så det blir kul.

Jag diggar henne

hittade för kanske 3 veckor sedan en blogg som jag idag tycker är en utav dom bästa. mest tack vare hennes vlogar haha. http://annaellinor.devote.se heter bloggen, rekommenderar den starkt.


Svar på kommentar/ Veckans tips

Anonym om Min presentation:
Din design är tvär snygg nu! Men hur gör du med din hy? Den är tvär fin, aldrig finnar ju. Vad brukar du använda ? Sminktips och sånt tack
22 Januari, 12:02

tack så jätte mycket ! blir verkligen jätte glad när jag får sånt här.
jo, jag har faktiskt finnar, ofta. inte många kanske men dom finns allt där. först använder jag en smink borttagning ifrån lumene som verkligen är hur bra som helst. min rengöring är från San Soucis som är för tonårshy (alltså ganska fet hy, mot finnar och blablablabla...) eller så har jag en rengöring ifrån apoteket. på kvällen har jag en fuktgel som också hjälper till att få bort finnar men som samtidigt ger fukt. den köper jag också på apoteket. sedan brukar jag använda BUS ibland. oftast varannan dag på vintern. sedan har jag någon finndödande sak också. på morgonen skjöljer jag av ansiktet med vatten och använder efter det en dagkräm ifrån nivea. som är för torr och känslig hy (som jag har) sedan använder jag foundation runt ögonen för att det ska gå ihop med resten utav min hy. har även ett täckstift jag täcker mina finnar med. sedan är det puder eller solpuder beroende på hur blek jag är;)
tror det var allt. det kommer ju en ny veckans tips på onsdag också och då kommer det hur man lyckas med brun utan sol ;)

Tagga duscheN

kom hem för kanske en timme sedan. har ätit nu men det vr nått onstigt med köttet så vi åt typ köttfärs ifrån när vi åt tacos...wtf? iallafall så hade jag tänkt att duscha nu. Veckans tips får bli svaret på kommentaren jag fick förut. även om det blir typ samma som förra veckan men aja. kommer ju ändå nytt på onsag. men uppdaterar nr jag är torr igen ;) haha... jag och mina dåliga humor. har tänkt på att mina inlägg idag suger. ändringar måste ske...
image description

Träna

drar iväg och tränar alldeles strax. förlåt för den dåliga uppdateringen idag men jag har inte gjort så mycket. svarar även på en kommentar jag fick förut när jag kommer hem. runt 7. ni får har det så jättebra så hörs vi ! :)

Natalee Holloway

Vaknade runt 11 och åt frukost då. Sedan kollade jag på tough love, vet inte riktigt varför. Men nu iallafall sitter jag och tittar på Natalee Holloway. Det är en sann historia som handlar Natalee som är på skolresa i tre dagar på Aruba och sedan blir kidnappad. Lite läskigt faktiskt. Var ju själv på Aruba för lite mindre än ett år sedan. Så man känner ju igen sig när dom är på vissa ställen. Den går iallafall på tv3. Så det är lite läskigt :/ men uppdaterar sen


Min presentation

Mitt namn är Nathalie. Jag är född 30 juli 1997 och kommer ifrån Johanneberg, Göteborg men idag bor jag i Västra Frölunda, Göteborg. Jag bor med min lilla syster, mamma och pappa. Jag går på Ebba Petterssons Privatskola och har gjort ända sedan 3:an. Dans tar upp den största tiden utav min fritid. Annars är det kompisar och skolan som gäller. Dans är ju då som sagt det som tar upp den största delen utav mitt liv. Träningar, uppvisningar, tävlingar och läger. Jag tränar dans ca 7-8 gånger i veckan och ska även försöka få in tid till gym. Mitt mål är att komma till VM.
Min dröm är att få bli typ modell för Victoria's Secret. Och att bli skådespelerska. Annars skulle jag vilja bli mode designer, inrednings arkitekt eller läkare. Allmänt tror jag att jag är ganska efterbliven, överdriven och rolig haha. Och när jag säger överdriven menar jag att jag jag kan göra små saker ganska stora och bara vara liksom allmänt överdriven i allt jag gör haha (på ett posetivt sätt). Jag tycker att allt som har med skönhet och mode är väldigt spännande och älskar därför att shoppa och exprementera med smink och kläder. Mina vänner betyder väldigt mycketför mig, så det är jobbigt att jag inte har så mycket tid med dom, även fast jag har massa från dansen. Min förebild är Amanda Wilson, mest pågrund utav att hon är riktigt grym på dans men även verkar som en snäll person.
En annan sak som jag älskar och som jag som tur är, gör ganska mycket är att resa. Mina bästa resor har varit Guadeloupe och Aruba. Men även att vara hos pappa i Dubai är grymt. Vad finns det mer att säga haha ?
haha det är jag som biter i stolen där uppe ;)

hejj

nu ser lite bättre ut tycker jag iallafall, tryck F5 om ni inte ser
har fixat med detta nästan hela dagen, och snackat med pappa medan han var hemma. han åkte för kanske 1,5 timme sedan. men nu kommer lite roligare inlägg ;)

ny design

som ni ser så har jag en ny header. allt är inte klart än för min dator fuckar upp sig då och då men snart blir det bra med rubrikerna och sånt med ;)

t j u g o f ö r s t a j a n u a r i t v å t u s e n t o l v

när jag gjorde det förra inlägget hade jag ingen aning om hur vädret var
hade inte ens gått utanför min stängda dörr eller kollat ut genom fönstret. iallafall så är det typ snöstorm här :S så idag kommer jag fixa en hel del med bloggen. ge er lite tips. fixa ny design och sådant;)
så håll er uppdaterade ;)

tjaaaa

vaknade för runt 20 min sedan
verkligen jätteskönt att få sova ut.

mår är det med er ?
hoppas att det är bra. själv har jag börjat få ont i halsen :( måste ta mina tabletter och sluta glömma dom ... som jag sa igår så har jag inget planerat idag. men är verkligen jättesugen på bio eller att åka in till stan. men det tänker jag inte eftersom att pappa kom hem igår kväll och åker ikväll så det får isåfall bli imon. jag hade fått en kommentar om att ni vet väldigt lite om mig och att ni vill att jag ska göra en presentation, så ska försöka fixa det idag också. om det är något ni vill att jag ska skriva om så är det bara att kommentera ;) nu ska jag iallafall gå upp och fixa frukost. hörs sen

FREDAG

eftersom att jag är som jag är efterbliven så kommer mitt glada inlägg om att det är fredag klockan 23.29, när fredagen nästan är över. idag är/var det ju då fredag vilket betyder att det är helg. ska bli så sjukt skönt att få sova ut. har inte gjort det sedan lovet (omg...) eftersom att det var camp vinter förra veckan. så det ska bli skönt. inget inplanerat, tar det lite som det kommer. tror detta ska bli en ''ta han om dig''-helg. har gansk mycket att smälta, ta hand, och sedan kroppen också haha. sedan ska jag försök få in lite träning och öva på min koreografi också. dansen börjar på söndag ^^ över lycklig. men nu stänger jag av datorn för dagren så hörs vi imon när jag vaknat.
det är bara att börja öva upp sig inför det igen då

Lite bilder från gympan

Var inte med på gumman idag pga mitt ben och min höft så tog lite bilder. Mobba inte håret ... Haha första bilden är ganska het ;)

 


hur gör man för att få tillbaka detta ?


all that you telling me is you, begging me to forgive you

förlåt för att jag bloggat så dåligt det sista. som sagt så har det hänt en massa
hoppas att ni iallafall mår bättre än mig
sitter iallafall och skypar med ida. ska egentligen städa men är så inte på humör för det. skolan var ganska ok. hände inget speciellt. pappa kommer hem ikväll, men åker imon kväll igen. till dubai och indien... och nej mina föräldra är inte skillda för er som undrar. iallafall så ska jag skriva dagens tips senare eftersom att jag glömde det i onsdags och var inte på humör för det igår direkt. sedan kommer lite allmän bloggning också. vet att det är värsta tråkiga inlägget... så vi avslutar med en låt ;)
Chris Decay – Hold Tight - Tim Verba Radio Edit
älskar låten

-

ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen idag, massor har hänt. uppdaterar imon när jag är på bättre humör, godnatt

Drar nu

Hoppas att ni alla sovit gott och så. Själv drar jag till bussen nu. Slutar runt 3 så drar hem då får se om jag uppdaterar i skolan.


Bronsklass

nu kommer jag berätta om hur det gick för mig i brons eftersom att jag fick en kommentar om det igår

min första tävling var egentligen SM 2011. den var ju här i göteborg så det var nog anledningen till att jag var med. egentligen ville jag titta mest och lära mig för detta med tävlandet och dräkter, smink, BUS och sånt var ju helt nytt för mig. men det lilla jag sett på facebook och sånt var jag helt enkelt kär i. jag ville också bli så bra som dom i superstar/champion. eftersom att det var vår dansskola som anordnade SM så var det väldigt mycket snack om det. jag hade ingen aning om klasser och om jag fick vara med eller inte. men när mina kompisar sa att dom skulle vara med blev jag nyfiken. så jag anmälde mig. gick på tävlings coachning och tog bort sparkar och sånt från min discodans jag lärde mig på dansskolan. jag tog det egentligen inte så seriöst, jag tog liksom en dans jag lärde mig på dansskolan som inte var det minsta personlig och satte på mig hot pants, knästrumpor, svart linne och en rosa magtröja över. så jag tog ledigt från halva fredagen och åkte till Lisebergs hallen med Julia, Gabriella och Joanna. jag gick vidare en gång men inte mer. 1 jag kunde inte dansen till 100% och 2 så var jag jätte nervös. på lördagen var jag ''lapplisa'' eftersom att jag tävlade i pardans då också. och då såg jag alla dansa. silver-,guld-,star-,superstar- och champion klasserna. då fick jag väldigt mycket insperation.
den sommaren gjorde jag en egen koreografi med steg jag gillade och gjorde bra. jag anmälde mig till en tävling i Hallsberg som var den 1 oktober 2011. då hade jag på mig ett spetsbandeu under en ganska genomskillnigt oranget linne och ett par svarta hot pants. jag dansade min dans första gången i en vanlig runda men fick inte ett ända kryss. sedan i 2nd try har jag för mig att jag fick alla kryssen. sedan i finalen fick jag numrena 326 vilket gjorde att jag kom på 3dje plats och joanna kom 4a. då fick vi våra första prickar.
efter det anmälde jag mig till en tävling i kalmar som egentligen var en paredans tävling men som hade tillägsklassr i brons och silver. jag hade då på mig en vit t-shirt med extra tyg eller hur man ska säga under armarna, svarta hot pants och svarta knästrumpor. mitt smink var ganska enkelt. en lätt bas, lite guldig ögonskugga och ytterst lite mascara. jag som sminkar mig mer till vargads var lite sur men klarade det bra ändå. men iallafall, där var det jag och joanna dom ända som gick vidare och slapp 2nd try. i finalen fick jag numrerna 113 och joanna fick 321 vilket gjorde att jag blev etta och joanna tvåa.
det var faktiskt riktigt coolt. jag satte ihop min koreografi genom att ta steg jag sett, haft i tidigare danser osså vidare. till min silver tog jag två privat lektioner så jag blev bättre på vissa steg och utgick ifrån min disco dans jag lärde mig på torsdagar och la till steg, tog bort steg osv. och jag lovar dig att detta med nervositet är jätte jobbigt. när jag tävlade i hallsberg började jag dansa på min grupp koreografi mitt i allt ihoppa men kom ändå trea. dom kan ju inte din koreografi och använd dig av det ;)
det var iallafall min ''bronsresa'' har tyvärr inga bilder på min dator men därimot har pappa några så dom kommer kanske upp så småning.
image description
där har ni mina pokaler ;)

@teknik

sitter just nu på tekniken. inte för att jag orkar jobba så mycket men ändå. tänker blogga mer när jag kommer hem. här har ni lite gamla bilder från 7:an och början av denna terminen.
haha vet att vi är grymt heta, vi behöver inte påminnas hahaha ;P

Svar på kommentar

tycker verkligen att det är jättekul att ni kommenterar och frågar mig sånt. blir jätteglad. jo självklart kan jag det. ska försöka få ihop det ikväll, annars kommer det imon. kram :)

just nu

kom ut från duschen för 20 min sedan kanske, peela, inpckning och sånt. ska strax sätta mig i soffan där uppe och smörja in mig. känner mig så forever alone här nere haha. ska också sätta i värme skydd och sånt i håret. efter att jag ätit förut somnade jag när jag började läsa, lyckat ? så sov till typ kvart över sex och hade cp ont i nacken och ryggen så därför uppdateringen som den är. hörs sen ;)

Semla

Hej bloggen, ligger i soffan med Disney Channel ^^ och semla. Min bok ligger även på bordet. Slutade som sagt 14.10 idag så var hemma för kanske 40 min sedan. Mobil bloggar nu så ni får mer inlägg senare. Bilder från arbetspasset idag. Jag, Iris, Sarah och Björn


I skolan

Fick skjuts faktiskt, dock till busshållplatsen men ändå. Iallafall så sitter jag och läser just nu. Vi börjar 8.20 med NO så har 20 min kvar. Igår på NO labben disikerade vi en gris, eller aa grisinälvor. Dom liknar tydligen människans... Det var inte äckligt att skära och klippa utan doften var verkligen helt förfärlig... Här har ni en bild som jag tog precis innan vi skulle börja...


Just nu: bussen

eftersom att jag inte hinner blogga på morgonen gör jag ett tidsinställt
hoppas att ni sovit gott. har fortfarande tränings verk vilket jag verkligen dislikear.
jag slutar 14.10 idag och har änsålänge inga planer om vad jag ska göra efter. troligen drar jag hem själv, pluggar lite om det behövs och börjar läsa för köpte 4 böcker igår. alla skrivna utav lauren conrad. köpte dom på engelska eftersom att det är originalet och för att det blir övning samtidigt. så jag vet vad jag kommer att syssla med i några dar, veckor, månader... haha vi får se hur lång tid det tar. uppdaterar kanske i skolan, annars garanterar jag er inlägg när jag kommit hem

hejj

kom hem för ca en timme sedan och har nu ätit och duschat. hade privat lektioner förut så är lite trött. imon blir det ingen träning. bara vila haha. imorse höll jag på att trilla 7567 gånger. jätte halt verkligen. bättre inlägg senare, köss !

sådär lagom stel

kom hem för runt 1,5 timme sedan. har duschat och ätit sedan dess. är så himla stel. min träningverk sitter verkligen överallt :/ får se hur det går att gå till bussen imon... iallafall så ska jag packa upp nu och sedan titta på en film eller liknande.

Godmorgon bloggen

Jag ska strax gå in på dagens näst sista pass, stretch/styrka. Knäckte till nacken förut så vet inte om jag kan dansa så mycket mer :/ iallafall så har jag tävlingscoachning sen och efter det är det uppvisning. Men måste dra in på mitt pass nu som börjar 11


Camp vinter

Hej bloggen ligger just nu på min luftmadrass och kollar facebook och liknande. Har varit en väldigt rolig dag med dans i över 12 timmar. Gissa om mina ben värker haha. Iallafall är det typ disco men jag Joanna, Anna och Maria ligger i våra sängar och myser istället. Imorgon kommer vi vakna kvart i åtta och ha fys. Sedan frukost efter det styrkaochstretch och sist disco coachning. Sedan ska vi typ visa upp danserna vi lärt oss idag haha. Känner att det inte kommer gå så bra... Iallafall så har jag en fanta exotic och massa bloggar att läsa. Hörs imon


Godmorgon !

God morgon bloggen !
Sovit gott ?
jag somnade runt 12-12.30 nånting och vaknade nyss. min natt har varit lite jobbig pga detta med tempratur förändringarn. vaknade 4-5 gånger utav att jag antingen frös eller svettades :/ ska nog inte sminka mig så mycket idag, bara lite mascara typ :) men nu ska jag iallafall gå upp och äta, packa det sista sedan fixa mitt hår lite och sedan drar vi. 1 timma och en kvart kvar, tagga !

-suger på rubriker-

ligger just nu på min säng och dricker juice och skypar. kan inte sova :/ lyssnar på ganska go musik också :) har nästan packat klart, kudden, tandborste och sånt är kvar. det kommer säkert komma massa bilder ifrån lägret därimot kommer det nog inte bli så mycket inläggför det kommer vara ganska mycket dans hela tiden. lägret börjar imon 10 och slutar 13 på söndag :)
alla bilderna förutom den sista är det disco som dansar. på sista bilden är det min kompis alexandra som gör nån hiphop rörelse, ingen koll haha

taggar

tjollahopp gummisnopp
mår ni bra ?
jag mår ganska bra, har tagit en alvedon nu så nu är det bättre. har haft jätte ont i huvet idag, det har liksom pulserat och lite så :/ och min mage har jag också haft jätteont i, osså växlar jag tempratur mässigt. ena sekunden svettas jag, sen fryser jag osv... inte kul. imorgon ska jag som sagt på camp winter vilket är ett läger på dansskolan. där kommer jag att befinna mig ;) så nu har jag duschat och ska strax börja packa. sov ju som sagt förut, mellan ungefär 15.30-19.50 så kommer typ inte kunna somna. men behövde verkligen sova, hart varit jätte svårt att få tillbaka rätt dygnsrytm... jag behöver bara smörja in mig, fixa mitt hår och göra magövningarna så är jag klar med allt. sätter igång nu, ciao !
¨
ganska gammal bild, typ 1,5 år gammal ...

Oups !

Jätteledsen för att jag inte bloggat. Har tänkt att göra det vid ganska många men då har någonting annat hänt. Tänkte blogga efter skolan, kom hem strax efter tre för vi fick sluta tidigare. Men när jag ätit så somnade jag och sov från halv fyra till tio i åtta... Så måste skynda mig att duscha och packa inför imon då jag åker på camp winter. Uppdaterar från datorn senare.


godnatt

ska kolla några youtube klipp och sedan försöka somna,
hoppas ni haft en bra dag och att det blir bra imon med ;)
själv träffar jag gabriella efter skolan.
försöker slänga in ett inlägg innan jag drar imon.
godnatt


@sängen

utmattad
god kväll kära läsare
är verkligen jättetrött, somnade i soffan förut. började 8-20 i morse så gck upp vid 6, drogtill bussen vid 7.30. slutade 13.40 idag fö  att vi inte hade något elevens val ^^ så jag och iris var först på torget i en kvart medans vi väntade på bussen, sen tog vi bussen till åkeredshallen köpte lite mat och sedan gick vi hem till mig. typ 5 km eller nått -.- och vi var redan sjukt trötta :/ när vi tilslut kom hem till mig åt vi och sattre på en film och typ chillade. det var då jag däckade haha, vartyp död i en halvtimme :P irirs drog väl runt halv 7 tror jag. sedan dess har jag kollat klart på filmen och städat. nu ska jag göra mina magövningar och sedangöra mig i ordning så att när jag ska sova så slipper jag tänka på att borsta tänderna och sånt.

Veckans tips !

haha höll nästan på att glömma det...
denna veckan hade jag tänkt ge tips på hur du kan fräscha upp din bleka vinterhy ;)

Peeling
det är ganska bra att göra över hela kroppen varannan eller var tredje vecka. ansiktet är bra att göra en gång i veckan
Rengöring
och då menar jag inte med tvål och vatten utan med riktig ansiktrengöring + fuktkräm varje kväll
BUS
brun utn sol är iallafall jag ett fan av efter som att jag inte solar solarium. men att ta en klick över ansiktet varje kväll är faktiskt ganska fint. man ser solbränd ut om du applicerar det bra.
Dagkräm
det är jättebra att ha det på morgonen innan sminket. jag brukar ta vatten över hela ansiktet och sedan smörja in mig med dagkräm/fuktkräm
Färgad/tonad dagkräm
om du inte vill använda BUS för att du tycker att det ser oäkta ut eller liknande så rekomenderar jag en färgad eller tonad dagkräm, täcker inte som en fondation men ger en fräsh och naturlig färg.
Ansiktmask
en ansiktsmask är ju aldrig fel men att göra en fuktgivande på vintern när hyn är torr är super !
Concealer
eller täckstift, att döjla finnar och mörka ringar med gör stor förändring
tror att det var det, hoppas att ni fått idér :)

21.08

förlåt att inlägget i morse blev så kort...
hur är det med er efter en dag som denna ?
med mig är det bara bra, förutom att träningsverken är värre. efter skolan idag har jag varit en sväng på UM och sedan tränat med gabriella. nu ligger jag nyduschad på min säng. ska smörja in mig, föna håret, göra min matteläxa, göre magövningarna och skriva ner koreografin sen kan jag ta't lungt ;) ka du typ inte ens ligga snett för att jag har sån träningsvärk, från ryggen, hela rumpan och ner i låren på både framsidan och baksidan :/ imorgon ska jag kanske vara med irirs annars har jag inget planerat, slutar 13,40 för det är inget elevens val :) men nu måste jag sätta igång så jag kan blir klar nån gång -.-'
jag och sofia på min födelsedag i somras

06.48

god morgon, gick upp för mindre än 10 min sedan. ska fixa frukost nu och sedan sminka mig. hörs sen

träningsvärk

shooo !
somnade runt 12 igår och vaknade 6...
skolan var helt ok, slutade 14.10 och drog då till espresso house med (agnes, ida och iris) där vi satt en stund, sedan till mc, snabbis på UM och sedan tillbaka till torget där vi mötte upp nåra. sedan kom gabriella och mötte upp mig på torget och då drog vi till dansskolan där jag har spenderat min kväll (fram till 8 ) så nu har jag en sån sjuk träningsvärk haha. nu ska jag göra lite magövningar och sånt så att jag kommer igång igen. sedan ska jag skaffa gymkort också så det bliur jätte bra. men uppdaterar mer sen

hemma

jag dör
heeeeeeeejj, nu är jag hemma efter att ha tränat och varit hos alba. har nyligen ätit middag också. just nu planerar vi tävlingar och resor ^^ ska hoppa in i duschen sen efetrsom att jag inte hann det före maten förut när jag kom hem. har tränat i 2,5 timme typ...behöver verkligen hjälp med min koreografi... imorgon är det skola och ska upp 6-7 timmar tidigare än vad jag är van vid, ska upp 6 :( så börjar dagen med no vilket jag suger på så det är som det är. och nu börjar vi från noll med betygen också... aja får träffa alla igen vilket är ett plus. tar den där duschen nu, hörs !
dubai -10

dagens planer

fick ingen tid att blogga igår, sorry
god morgon kära läsare,
har försökt hålla mig vaken sedan 8.10 i morse. men nu sitter jag på min säng och lyssnar på fet musik och läst bloggar. dagens planer är att jag drar till alba när jag är klar och sedan drar vi och tränar där även joanna och nåra kommer att vara. ni får se mitt hår troligen senare idag, även fast det ät fett... men nu ska jag strax börja göra mig i ordning och ta första bussen till alba.
avslutningen ht-10, jag i spagat till höger. joanna och maria är dom andra i spagat. sedan har ni sara, gabriella, wilma och amanda också på bilden. de fyra åt höger

lies

har det någongång stört er på alla rykten, lögner och allt skitsnack. jag orkar inte med det mer.
ligger just nu på min säng, nyduschad och läser bloggar. var på salongen förut och klippte mig (buhu, tvär kort hår nu enligt mig) sedan fick jag äntligen färga håret. gosh va jag har tjatat. det blev inte direkt så mörkt som jag ville men det är mörkare än innan och en början. så måste fixa löshår eftersom att det är en ny färg och måste ha det till tävlingar nu när det inte blir en lång tofs längre. bild får ni imon, har inget bra ljus just nu. imorgon ska jag och farmor köpa julklappar till mig eftersom att vi inte träffades i julas. så lunch på nån resturang och sedan ska vi köpa julklappar :)

godmorgon

vakna 9.30 i morse... sjukt jobbigt när man somnar mellan 3.30-4 dagen innan.
godmorgon kära läsare
för en gång skull är det faktiskt morgon när jag säger detta

vaknade ju ganska tidigt igenförelse med när jag annars brukar vakna. skulle lätt kunna somna om. åt nyss frukost och ska kolla ett till avsnitt innan jag drar till salongen. et är förresten en jätte bra serie ;) har ingen aning om vad som händer efter, kanske gör något med familjen ? ingen aning. har legat hela morgonen och drömt mig bort till massa sommar bilder...

fixar naglarna

kom herm för runt en timme sedan från farmor och farfar där även mommo och moffa va. så fick 200:- på liseberg eftersom att ag tidigare haft guldpass och sedan ett album från göta kanal som jag åkte i somras med pappa, sara, mina kusiner, min lilla syster och farmor+farfar. vi fick det i julklapp utav f&f att åka på göta kanal. så det var jätte mysigt verkligen att kolla på bilderna. har jätte mycket minnen ifrån det och det är faktiskt mysigae än vad man tror ;) men nu ligger iallafall i min säng och ska sätta på en film och fixa i mina naglar. nån enkel färg bara, troligen svart. för det mesta när jag fixar mina naglar så brukar jag göra mönstren, flaggor eller liknande. som ni kanske har märkt har jag klippt mig, vilket jag ångrar men iallafall imon ska vi toppa lite till så nu blir det löshår :/ är verkligen sugen på att ändra färgen på mitt hår. den är jätte fin ibland men har tröttnat nu... nått sånt här skulle jag vilja ha
riktigt mörkt under
mörkt blondt/ljus brunt
riktigt ljust
riktigt mörkt
som ni märker vill jag egentligen förändras lite, men svart är ett big nono. skulle verkligen inte passa i det haha. men vad tycker ni ?

igår

heeej på er !
igår hade vi gäster och lite sånt så kunde inte blogga då. sedan låg jag till typ 3 och snackade på skype och sen somnade jag. idag ska vi till farmor och farfar osså får vi typ julklappar osså blire middag och lite sånt. vi åker till dom runt 4-5 så hänger inte med nån idag. tänkte kolla lite på pretty little liars eftersom jag missade det i höstas så ska försöka hitta den på tv3play eller nått. men nu ska jag börja göra mig i ordning.

äntligen har stormen lagt sig

god morgon, eller det ska man kanske inte direkt ska kalla det... god dag ;)
det har ju varit storm i göteborg nu i två dagar så det är verkligen jätte skönt att det är över. har inte sovit så bra för det låter i golvet, fönsterna, väggarna och taket. sedan så har det brutits massa grenar och annat... iallafall vaknade med ont i halsen i morse på kunde inte möta petra :( nu känner jag mig bättre så ska kanske träna lite iallafall. vi får gäster ikväll så måste ju fixa i ordning mig och sånt också. har inte planerat nått imon än så får se vad som händer. men ska läsa lite bloggar och se om jag ska träna sedan.
man kan kala det förändring på ett år...

hundrade inlägget !

detta är mitt hundrade inlägg ;)
ska sätta på en film nu hade jag tänkt, ska kanske platta håret så att det blir lätt att fixa imon. imon ska jag möta upp petra somewhere, har ingen aning var än. hade en fått en fråga om det var jag i det tidigare inlägget, nej det är det inte. har längre hå en dig tjejen bla. gillade bara bilden ;)
skolan börjar ju tyvärr på tisdag så ska ta en riktigt go sovmorgon i mon eller övermon och efter det får jag vänja mig vid ett så kallat vanligt dygn haha. men nu ska jag sätta på filmen, puss

-

dom säger att folk som var med i ditt förflutna har en anledning till att vara i just ditt förflutna. men varför?

jag drar och hittar på nått nu, ciao

Nyårslöften

nu kommer mina nyårslöften lite sent men nu kommer dom iallafall

SLUTA BITA PÅ NAGLARNA HELT
förra året hade jag att sluta bita på naglarna förutom när jag är riktigt nervös så på danstävlingar och sånt så bet jag av alla men det ska jag sluta med nu.
TRÄNA OFTARE OCH EFFEKTIVARE
jag har aldrig tyckt att det är kull at dra ut och springa så iår ska jag börja gymma, gå på crosstrainern hemma, friträna mer och hålla igång oftare.
FÖRSÖKA GÅ UPP I GULD PÅ VÅ TERMINEN OCH FÖRSÖKA KOMMA UPP I STAR INNAN ÅRET ÄR SLUT
jag började ju tävla 2011 och är nu uppe i silver. men nu stasar jag verkligen allt på dansen och ska försöka vara uppe i guld till sm. guld junior 2 är ju en jätte tuff klass har jag hört så att komma upp i star på ett år är en riktig utmaning. men jag ska verkligen försöka komma upp nu.
ÄTA NYTTIGARE OCH FÖRSÖKA SLUTA HELT MED SKRÄPMAT
jag åker ganska ofta till frölunda istället för att äta i bamba så det ska jag sluta med. sedan så äter jag ibland chips och annat onyttigt så det ska jag sluta med så mycket som möjligt.
SPARA MINA PENGAR OCH SLUTA SLÖSA MASSOR PÅ MAT OCH ANNAT ONÖDIGT
eftersom att jag somsagt äter på frölunda istället för i bamba och i bland innan dansen så äter på mc eller subway istället för att ta med mig eget så det måste jag sluta med.
SATSA OCH FOKUSERA MER PÅ SKOLAN
denna terminen var jag ganska slapp i skolan så ligger på genomsnitt D-C och det ska jag förbättra. göra alla läxor och göra dem noggrant och sånt.

natt fjäril'

att behöva vakna varje morgon och veta vad som står framför en. att först sminka sig och välja kläder som tar ett tag. för att sedan försöka bli accepterad vilket man aldrig bli. ha som en sköld för att skydda sig mot allt. för att det inte ska kunna påverka mitt inre. allt skitsnack och fake som man är med om varenda dag, tykenhet och bråk som följer med på köpet. att sedan veta att man inte kan lite på nån. att man gjort så fel en gång ska påverka en hela livet. jag kan inte säga jag är stolt över allt jag gjort, men jag ångrar inte hälften av allt jag gjort. att alltid behöva vara stark och stå emot grupptryck och allt möjligt. att förlora vänner och hitta nya. är det meningen att vi ska leva så eller har vi skapat det själva. och när fan ska man sluta behöva sättas på prov och ha att det känns inom sig att man inte räcker till och att man måste bli accepterad. när ska alla fatta att man inte kan leva så, utan att man inte orkar.

Veckans tips

detta blir ju då första gången jag gör detta
veckan tips tror jag vara ett tips för smink, ett för kläder, ett om/för hår och ett om skönhet. how about that ?
Veckans tips

Smink: Väl markerade ögonbryn är det som är mode just nu gällande smink, för hela januari tror jag det. så att markera dem med penna, färg eller ögonskugga är det som är bra jst nu. för det så kan du börja med att plocka ögonbrynen efter tjocklek och storlek som du vill ha. för bästa form så använd en pensel och mät. gör som bilden. en linje hur höga, hår långa osv.
Kläder: Nu är det ju jätte mycket reor överallt strax efter jul och nyår. satsa på en glittrig stickad tröja. både snyggt och bekvämt. har sett att dom har massor på framförallt lindex.
Skönhet: peela och smörj in kroppen. peela en gång i veckan och smörj in kroppen med body lotion varje gång du duschat. en som jag har som jag rekomenderar starkt är en från dove, 50:- kostar den hos h&m

Hår: hårinpackningar. mitt hår, säkert många andras också är jätte jobbigt att styla, är tort just nu. så en bra hårinpackning är grymt. ''born again'' heter en jätte bra inpackning som man köper hos frisören.

min blogg nivå är åt helvete

men det ska vi försöka ändra på
mår ni bra sverige ?
med mig är det ganska bra faktiskt, har börjat vakna mellan 9-10 varje dag så att jag vänder tillbaka dygnet innan jag börjar skolan ;) igår var jag och gabriella på bio och såg in time, jättebra film ! rekomenderar den. tidigare hade vi varit lite på torget och haft det mysigt. albin kom inte idag men åker och tränar med gabriella runt 3-4. nu när det är nytt år tänkte jag börja med veckans tips och börja om med dagarna för det gick ju halvbra sist. men nu ska det bli bra uppdatering och sånt, även om det blir svårt när skolan och dansen sätter igång. känner mig lite forever alone nu när jag sitter på min säng och lyssnar på party musik haha. nu ska jag iallafall fixa mig, inte använt brun utan sol i ansiktet på ett tag nu så ser ut som ett lik... men iallafall ska fixa mig nu så uppdaterar senare, puss

Min sminklåda ^^


Dagens

Tröja - MQ (peak)
Byxor - new yorker
Väska - köpt i Dubai
+ boots och saint tropez jacka


hellu 2012

hej bloggen, som ni har märkt har jag inte bloggat tidigare i år för att jag helt enkelt inte orkat med. idag har jag varit på torget och köpt lite saker, fick även med mig en sminklåda som det kommer bild på i nästa inlägg. imon blir det bio med bästa gabriella. det kommer att komma upp inlägg oftare nu. detta ska bli ett riktigt bloggår för mig. men nu ska jag försöka ställa tillbaka dygnet genom att sova nu. bye

RSS 2.0